Benicadell Esportiu

Edu Mesas, nova incorporació per a l’Ontinyent

Edu Mesas defensarà la camiseta ontinyentina en la temporada 2015/2016 després d’arribar a un acord amb l’Ontinyent per segellar la seua vinculació. Edu es trobava entrenant amb el conjunt ontinyentí des que va començar la pretemporada el dimarts i ara la relació s’ha formalitzat per al nou exercici.

Edu Mesas Bernabéu (Alacant, 1 de febrer de 1991) és un lateral esquerre de llarg recorregut que ja s’ha guanyat la confiança en els equips de Tercera Divisió on ha estat. El seu debut com amateur es va produir en la temporada 2011/2012 a les files del Jove Español, que en eixos moments competia en el grup IV de Regional Preferent. Després de superar els mil minuts en la seua estrena va començar a rebre l’atenció de pedreres importants, com la del CD Alcoyano, que el va incorporar per al seu filial en la següent temporada en el mateix grup de Regional Preferent, on va seguir ampliant la seua experiència superant ja els 1800 minuts de joc. Tampoc se li fugiria a l’Hércules, que en la temporada següent el firmava per al seu filial de Preferent i Edu Mesas seguiria oferint bones sensacions, acumulant ja 2500 minuts de joc.

En la temporada 2014/2015, i amb 23 anys complits, es convertiria en el lateral esquerre del Huércal Overa CF d’Almeria, formant part d’una de les defenses menys golejades del seu grup (32 gols) i participant en 34 encontres, 31 d’ells com a titular, incloent els dos partits complets de la primera eliminàtoria d’ascens a Segona Divisió B, d’on no va poder passar l’equip. Aquesta temporada l’ha jugada al CD Quintanar del Rey, on ha coincidit amb qui ara torna a ser un dels seus companys, Josep Barea. En el Quintanar ha tornat a ser peça clau, superant la xifra de 3000 minuts jugats gràcies als 35 partits que ha jugat íntegrament des de l’inici, a excepció de la jornada 36 davant el Madridejos (70 minuts).

Per tant, més seguretat defensiva per a la rereguarda ontinyentina, però sense renunciar a l’atac, ja que Edu Mesas té facilitat d’associació amb els homes que té per davant, incorporant-se sovint per acabar atacs amb bones assistències gràcies a la precisió esquerrana amb la que compta.

Foto: Toni Tortosa