Benicadell Esportiu

El CD Castelló serà el 1r rival de l’Ontinyent al Clariano

Ja s’ha fet públic el calendari de la Tercera Divisió per la propera temporada 2016/2017, en la que la Vall d’Albaida sols tindrà un representant: l’Ontinyent CF; si bé les comarques limítrofes com la Costera i el Comtat, estaran també representades amb l’Olímpic i el Muro.

Els de John Clarkson començaran descansant, ja que el sisè grup de 3a està format per un total de 21 equips. No serà fins la 4a jornada quan els aficionats d’El Clariano vegen al seu equip com a local amb la visita del Castelló, després que s’hagen desplaçat a Novelda en la segona jornada i a Segorbe en la tercera.28311302592_2316bc31e3_z

Els “derbis” vindran a la sisena jornada davant el Muro i la penúltima de la 1a volta contra l’Olímpic, tots ells com a locals. La temporada es tancarà també al Clariano amb la visita del Rayo Ibense el 14 de maig de 2017.

Cal recordar que este “marejat” calendari ha estat sol·licitat per l’entitat que presideix Luis Ortiz, donat les obres que hi hauran al camp de l’Ontinyent. D’altra banda, l’equip ja va començar dilluns passat els entrenaments de pretemporada, a l’espera de completar el planter de manera definitiva.