Benicadell Esportiu

El Contestano jugarà al Clariano el 3 d’agost

Finalment l’equip de Clarksson podrà jugar el proper dis 3 d’agost, com tenia programat en primera instància l’equip balnc-i-negre.

I és que en un principi anava a jugar-se davant el Quintanar del Rey, però davant de la impossibilitat dels manxecs per haver de jugar un partit de la Copa Federació, és buscà un enfrontament alternatiu. Aleshores s’acordà amb el Villarobledo jugar-se el dit 3 d’agost a partir de les 20:45, però finalment es declinà l’opoció al no poder completar una convocatòria l’Ontinyent CF per a eixe dia i hora.

Finalment el tècnic dels ontinyentins ha pogut tancar un partit pel proper dimecres. Serà el Contestano de Preferent qui visite el Clariano a partir de les 20:00 per a jugar el segon partit de pretemporada dels de la Vall d’Albaida, ja quel’Ontinyent tindrà la seua primera prova davant altre equip de Preferent: el Castellonense, en partit a jugar-se demà a terres de la Ribera Alta.

L’entrada per l’Ontinyent – Contestano valdrà 5 euros, mentre que els socis amb carnet per la temporada 16/17 podran entrar gratis.