Benicadell Esportiu

John Clarksson: “Adore Ontinyent i adore l’Ontinyent CF”

Amb la incorporació dels jugadors Marco i Kevin, John Clarksson ja comptarà, en principi, amb la totalitat dels jugadors de camp que disposarà a la temporada 2016/2017, a l’espera si finalment arriba, o no, un segon porter o si Rafa Aguado continuarà al club després de la pretemporada.

El passat dimarts ja començaren amb força els entrenaments, amb una primera part per posar a to físic als jugadors, seguit d’una segona on predominaren les pasades i els canvis de joc amb baló. L’entrenament acabava amb un partidet que pel que s’ha pogut observar de les tàctiques, guanya forces l’opció d’un “Italian Ontinyent”, amb un sistema 3-5-2 (utilitzat entre d’altres per Conte amb la selecció d’Itàlia o equips com el Nàpols i la Roma) amb tres defenses centrals i dos laterals amb llarg recorregut que s’incorporen a la davantera en atac i cobreixen la defensa quan el rival guanye la possessió. Pel moment és tant sols una de les opcions que el llarg planter del club blanc-i-negre permet, però tot fa indicar que és de l’encant de John Clarksson.

A poc més d’un mes de començar la temporada, el nou entrenador de l’Ontinyent parla amb el Benicadell Esportiu sobre el que espera d’una nova etapa a la capital de la Vall d’Albaida. Clarksson és mostrà simpàtic, però no donà massa pistes sobre els objectius a complir.

John Clarksson, qui demostrà un gran amor pel club, es mostrà molt satisfet per tornar i, al ser preguntat per aquesta nova etapa al club de El Clariano expressà que: “Aquesta ciutat és ma casa, adore Ontinyent i adore l’Ontinyent CF”. Al purament futbolístic, John no es marca cap objectiu de cara a finals de temporada i, aplicant la ja anomenada “filosofia Cholista”, apel·là al “partit a partit, setmana a setmana”.