Benicadell Esportiu

L’argentí Kevin Levis “El Rifle” fitxa per l’Ontinyent

Informa: Alexis Robledillo. Kevin Vicente Levis (Mar del Plata, Argentina 20/08/1992) és un jove davanter amb gran experiència, tant internacional com a nivell estatal. Aquest davanter, format a les categoríes inferiors de Kimberley, club on va militar fins a l’any 2011. Va començar la temporada 2012/2013 al Club Olimpia de Asunción, un equip que, eixe mateix any arribaria a la final de la “Copa Bridgestone Libertadores”, a pesar que, eixe mateix any decidiria abandonar sudamèrica per aventurar-se a la preferent gallega.

Kevin te una llarga experiencia al futbol europeu en general i espanyol en particular. A 2008 va provar sort a la pedrera del RCD Espanyol de Barcelona, abans de emigrar a Italia el mateix any fins finalment tornar a Kimberley per a l’any 2010.

El ja mencionat 2013 va arribar al CD Barco de la preferent gallega on no passaria inadvertit i el Pontevedra acabaria fitxant-lo la temporada 2013/2014, el davanter va encandilar a l’afició marcant un total de 22 gols, però finalment va abandonar el club per fitxar pel Boiro de la tercera divisió.

El punta marplatense es caracteritza per la seva intensitat i qualitat a la zona ofensiva, no exent de gols, com marquen les seves xifres que van dur a un dels descobridors de Fernando Cavenaghi (ex entre d’altres de Girondins de Bourdeax, River Plate o Mallorca) a fixar els ulls al jove davanter.

Un jugador que arriba de la segona divisió de Chipre i que s’espera aporte sacrifici, tant ofensiu com defensiu i un poderós joc d’esquenes a la capital de la Vall d’Albaida.