Benicadell Esportiu

Empat d’un Ontinyent que va acabar amb Paco Sáez a l’hospital

Informa: Jordi Iborra. Partit amb poques ocasions per part dels dos equips. El conjunt blanc-i-negre, com sol ser habitual i fidel al seu estil de joc, imposà el seu ritme davant el combinat de la Llosa, però sense gaudir d’ocasions clares fins que al minut 19 de joc Domènech, (que ja va vore porta davant el Yeclano) culminà una gran triangulació, avançant a l’Ontinyent al marcador.

Poc durà l’alegria ja que al minut 33 Barea va cometre una errada en cedir el baló a Poveda, fet que va aprofitar el jugador local per robar l’esfèric i empatar el partit.

Als minuts finals de la primera part el porter local es va lluir traient sobre la línia un remat de cap que pareixia el segon gol dels valldalbaidins.

Abans de començar la segona part Mullor donà entrada a Rafa Aguado (Poveda), Víctor Fuentes (Juanan), i Paco Sáez (Lucas). La represa va començar de la mateixa manera que va acabar la primera part, sense grans ocasions, però el conjunt local mitjançant un joc de contacte, molt físic, va anar traient del partit a l’Ontinyent que intentava, amb l’entrada de més jugadors, recuperar el control de l’encontre.Tant fou així que al minut 70 entraven al partit Abengozar (Soler) i Ferri (Edu) i al 78 Emilio Gil (Rober)

El partit arribaria a un punt de tensió que va acabar en tangana, resultat pel qual Víctor Fuentes fou expulsat. Aquesta tensió es va vore reflectida en la següent jugada. Un baló aeri dividit el qual Paco Sáez va voler disputar li va suposar una colzada molt dura al septe nasal  que va portar al jugador a l’hospital.

En resum, un partit molt embossat, a un camp xicotet que cap dels dos va poder endur-se la victòria, però una situació que l’Ontinyent CF sap que pot trobar-se perfectament quan comence la lliga en nombroses ocasions.

Ontinyent CF: Poveda (Rafa Aguado 45’), Jose A. Rodríguez, Barea, Edu (Ferri 70’); Juanan (Fuentes 45’), Rober (Emilio Gil 78’), Lucas Alonso (Paco Sáez 45’), Domènech, Soler (Abengozar 70’) i Juanfran.

Gols: Min 19 Domènech, després d’un gran jugada col·lectiva, Min 33 Rafeta aprofitant l’errada defensiva.