Benicadell Esportiu

Miguel Ángel Mullor, nou entrenador de l’Ontinyent

Informa: Alexis Robledillo. La noticia que avançà el Benicadell Esportiu ja és oficial: Miguel Ángel Mullor és el nou entrenador de l’Ontinyent CF després dels problemes burocràtics de John Clarksson que han forçat la seva marxa del club valldalbaidí.

Miguel Ángel Mullor torna així al que fou el seu equip la darrera temporada classificant-lo per al play-off i caient a la segona ronda. El tècnic ontinyentí ja passejà ahir per l’estadi El Clariano, entrant tant a les oficines del club com al vestidor abans d’arrancar l’encontre quan els jugadors de l’actual planter és trobaven dins. Al mateix temps s’ha fet oficial que l’staff tècnic es mantindrà amb Gabri com a entrenador de porters, Juanfran preparador físic i Jordi Gil ajudant i, en principi, sent  la mà dreta de Mullor aquesta campanya 2016/2017.

L’acord definitiu s’ha produit aquest matí i per tant Miguel Ángel es posarà al càrrec de l’equip esta mateixa demà dijous ja que hui és jornada de descans per a la plantilla. Amb aquesta situació és tanca el cercle i tot tornarà a començar després d’un estiu de tensions entre Luis Ortiz, president de l’Ontinyent, i el propi Mullor, que sembla que han solucionat pel bé del principal club de la capital de la Vall d’Albaida.