Benicadell Esportiu

Mullor: “Estic davant el major repte com a entrenador”

Ha estat el nom propi de la darrera setmana en matèria esportiva. Mullor ha tornat a l’Ontinyent, una decisió que ha provocat tot tipus de reaccions, unes a favor i antes d’incredulitat i per tant en contra de la tornada del tècnic ontinyentí. El que és evident és que l’experiència a les banquetes de Mullor invita més a l’optimisme que no pas la de Clarkson, especialment tenint en compte la campanya 2015-16 on l’Ontinyent va fregar l’ascens a 2a B. Hem parlat amb “el Gato” sobre estos temes una vegada confirmat el seu fixatge amb el club del Clariano.

1-.Miguel Ángel, no et sembla que és com si el temps s’haguera detés després del partit davant el Tarazona i s’haguera représ esta setmana com si cap cosa haguera passat quan la realitat ens diu que han ocorregut moltes coses.

Jo pense igual, comence hui i sols vull parlar de futbol que és per a la qual cosa se m’ha contractat. El meu enfocament no és altre que ahir es va acabar la temporada i torne a iniciar-la hui.

2-. Et va fer molt mal tot el que va passar?

Jo sóc una persona molt positiva i les paraules van i venen, però els fets estan ahí si no jo no tornaria a ser entrenador de l’Ontinyent. De fet, no recorde quan de temps fa que  un entrenador continua  dos anys seguits a l’Ontinyent CF. Això vol dir que les coses en un àmbit esportiu s’han fet bé i per a mi això és un orgull.

3-. Ho has passat malament?

No, no. Duc en aquesta món des dels 15 anys i estic acostumat. A altra persona o entrenador li haguera pogut afectar, a mi no perquè jo em dedique al futbol i el rendiment esportiu està ben clar.

4-. Kiko i Alfonso han trobat destinació com a entrenadors a Aielo i Alcúdia de Crespins. Aquesta decisió d’ells de cercar nous horitzons era perquè veien que era molt difícil que trobareu un altre club per a entrenar?

Un poc de tot. Ells són i seran el meu cos tècnic. Quan ací ens diuen que no renovem, ells han de buscar-se un futur professional i econòmic com és normal. Ara la situació és ben diferent a la de l’any passat. Ací l’Ontinyent té el seu staff tècnic i ells han decidit anar cap a altres camins, però espere que ens pugam retrobar en el futur.

5-. La gent no entén el que ha passat en dos mesos cap ací, tot l’embolic teu amb Luis, l’arribada de Clarkson, l’adéu de l’escocés i la repesca teua.  He arribat a llegir qualificacions d’aquesta situació com d’esperpent. Com ho veus tu?

És molt complicada que la puga contestar jo. Sóc entrenador de futbol, en el seu moment no em van renovar i ara sí. L’únic que puc dir és que estic super il·lusionat i que vaig a fer la feina igual que l’he fet sempre perquè vull a l’Ontinyent i a este poble i per el ben comú vaig a treballar. Em quede em que sóc una persona positiva que no cree cap problema al club sino no m’hagueren tornat a cridar.

6-. T’ha sorprés de lo de Clarkson?

No puc dir-te ni sí ni no. Al no ser entrenador de l’Ontinyent vaig desconnectar i em vaig centrar en els meus negocis i no sé què és el ha pogut passar.

7-Com vas veure  a l’equip davant el Contestano i el Yeclano?

És molt prompte per a dir cap cosa. És un equip fet al qual no conec. Vaig a treballar-lo i és molt prompte per saber les sensacions. Haurem d’acoblar-se tots, però una cosa és segura;  estic davant el meu major repte com a entrenador perquè no conec a la plantilla i per a mi és una motivació extra perquè l’he de fer funcionar. Davant el Yeclano, la imatge va ser molt bona, un fet totalment habitual ja que entra un entrenador nou. No obstant això, toca treballar de valent.

8-. Hi ha molta feina a fer.

Moltíssima, per això és un repte per a mi i molt motivant. Sóc una persona molt ambiciosa i quan el president em va plantejar esta possibilitat, tot i que no és un equip dissenyat per mi, és un repte molt motivant i complicat perquè queda molt poc temps per a plasmar les meues idees.

9-.Hauran els jugadors d’adaptar-se al teu estil o seràs tu, en funció dels jugadors que tens, el que t’adaptes a ells?

Anem a vore que és el que tenim i intentarem entre les dues partits donar-li un estil, però encara no m’ha calçat ni les botes i haurem d’acoblar-se uns a altres pel bé comú que és l’Ontinyent.

10-.Entres acceptant l’herència de Clarkson o vas a exigir els teus fixatges?

Sóc un treballador del club i la plantilla està feta. El que he de fer és intentar posar el meu segell i veure si podem fer coses molt paregudes a la de l’any anterior en quant a futbol i intensitat d’entrenaments i de joc.

11-.Hi haurà més incorporacions?

Hi ha poques fitxes i per tant hi ha vacants que omplir, però necessite tres o quatre dies per saber el que tinc entre mans i després prendre decisions.

12-.Es presenta una Tercera molt dura. On pots estar este Ontinyent?

M’agradaria contestar-te, però pràcticament no m’ha posat ni les botes. És mol prompte.

13-.A la gent que no entén tot el que ha passat i que ha perdut la il·lusió per l’Ontinyent, com se li motiva.

Des què va saltar la noticia, el mòbil l’he de carregar quatre vegades al dia. Estic molt content de que la gent m’haja tornat a cridar, per felicitar-me, dient-me que  va a tornar a fer-se soci de l’Ontinyent. Al final jo únicament mire pel club, per la ciutat i com que l’Ontinyent i el president pensa el mateix, per això ens hem tornat a retrobar. Ara anem a deixar-se la vida al igual que la temporada passada, i després seran els resultats els que decideixen.