Benicadell Esportiu

Quico Vañó es desvincula de l’Ontinyent per a fitxar pel Benigànim

Quico Vañó s’ha desvinculat de l’Ontinyent CF per fitxar per la UD. Benigànim. El futbolista de Cocentaina no estava tenint els minuts que buscava i ha decidit provar en terres de la Beata Agnés. El migpunta socarrat va estar fora de les últimes convocatòries ontinyentines per una lesió muscular a la part posterior de la cama de la qual ja està totalment recuperat. Així i tot, Quico Vañó no ha comptat massa per Mullor ja que en lliga sols ha jugat 8 minuts.

Com a dada curiosa dir que el nou fitxatge ganxut va ser convocat varies vegades per a la selecció de la Copa de Regions per Frank Castelló tenint un paper destacat en el partit amistós del combinat valencià davant l’Alcoià on els peladillers van caure per 4-0, amb dues dianes de Vañó.

Amb esta incorporació ja en són dos les cares noves de les que podrà disposar Langa per al partit d’aquest cap de setmana davant el Torre Levante després de les altes de Torrella i Vañó.

  • Poli

    Para que después el pepet secretario técnico de vender melones se canse de criticar a Mullor , el mejor entrenador que ha tenido nunca el Beniganim y al que siempre le estaremos agradecido , pero este , con su prepotencia y poca sabiduría ( o nula) lo critica y ahora que pepet?ya puedes rezar para no descender x mucho dinero que tengáis .