Benicadell Esportiu

L’Ontinyent fa valdre la seva qualitat per guanyar un nou encontre (4-0)

chella

L’Ontinyent CF ha golejat per 4 gols a 0 a un Chella que ha aguantat molt bé fins el minut 36, quan Nacho, nou fitxatge, estrenava el compte golejador i l’equip començà a agradar-se més sobre la gespa.

L’encontre començava de forma frenètica quan Soler tingué la primera gran ocasió en un llançament des de poc dintre de l’àrea que atrapà Rafa Aguado, porter de l’Ontinyent que jugà l’encontre amb el Chella, però era un miratge, ja que els següents minuts estigueren més igual·lats del que la lliga on competeix cada equip feia pensar. Sense cap ocasió resenyable per cap dels dos equips i amb un Ontinyent que no acabava de veure els espais, s’arribà al minut 36, quan Nacho es trobà amb una pilota dins l’àrea i amb un contundent remat, superaria el porter rival. Després d’aquest gol l’Ontinyent agafà confiança i començà a buscar més espais, en una d’aquestes, al minut 42, Nacho envià un gran baló en profunditat per a que Víctor picara l’esfèric per sobre d’Aguado i conseguir el 2-0 amb el que s’arribà al descans.

La segona part començà amb canvis per part dels dos equips, però amb la mateixa tònica, un Ontinyent que no acabava de trovar-se còmode, però que dominava l’esfèric, aprofitant les grans internades d’Abengozar, en una d’eixes, poc complit el minut 60, el davanter cauria a la frontal de l’àrea i el remat de falta directa l’aprofitaria Doménech per conseguir el 3-0. A partir d’aquest moment l’encontre perdé en intensitat, i tant sols les bones cavalcades per banda dreta creaven perill. Després d’erra un remat, quan El Clariano veia el tercer, Nacho resolgué l’errada amb el 4-0 amb un altre llançament des de pocs metres dintre de l’àrea. Doblet d’un jugador acabat de presentar que acabà marxant amb els bessons pujats.

A la conclusió victòria que no acaba de convèncer d’un Ontinyent que aprofità la gran diferència de categoria entre ambdós conjunts i que segueix preparant la nova temporada.

XI Ontinyent: Póveda (Ivelin); Paco Sáez (José Antonio), Edu Mesas, Barea (David Ferri), Lucas (Chato); Juanan, Nacho; Abengozar, Soler (Rober), Doménech (Iniesta); Víctor Rodríguez

Gols: 1-0 Min 36 Nacho, 2-0 Min 42 Víctor Rodríguez, 3-0 Min 61 Doménech, 4-0 Min 78 Nacho