Benicadell Esportiu

Nacho i Víctor Rodríguez, nous puntals ofensius que ja marquen amb l’Ontinyent

Nacho i Victor

L’Ontinyent ha fet oficial aquest mateix vespra els fitxatges de dos jugadors amb vocació ofensiva, Nacho Huertas i Víctor Rodríguez. Dos jugadors que venen per a donar potencial i gol a la davantera blanc-i-negra, com han demostrat aquest mateix vespre a l’encontre davant el CD Chella amb dos i un gol respectivament.
Nacho Huertas (a l’esquerra a la foto), nascut a l’any 1993, és un jugador procedent del Zamora, on va ser providencial per al primer lloc a la taula a la tercera divisió la pasada temporada, és desenvolupa a la posició de mitjapunta o a la zona organitzadora del centre del camp. Jugador amb molta arribada a l’àrea i un xut molt potent, com ha demostrat hui mateix amb dos gols al seu partit de debut. Format a la pedrera de l’Albacete Balompié, el Liverpool, de la Premier League anglesa, és va fixar en ell i va decidir fitxar-lo. Ha demostrat el que pot aportar a l’equip i ha estat considerat, per l’afició de l’Ontinyent CF com el millor jugador de l’encontre.

Víctor Rodríguez (a la dreta a la foto), nascut al 1992 és un davanter centre canari que arriba procedent del Manzanares, on va marcar 13 gols, però no va poder celebrar-ho amb la permanència. El ja punta blanc-i-negre també ha marcat aquesta vesprada davant el CD Chella, gol que és suma al que ja marcà dissabte davant el Benigànim i que el deixen amb 2 gols als mateixos encontres. Format a la pedrera de la UD Las Palmas, ha jugat en diversos equips de les illes i arriba a Ontinyent amb l’intenció d’aprofitar la seva estatura i velocitat per fer vibrar a la graderia de El Clariano.