Benicadell Esportiu

Quatre baixes, entre elles Moyita, i també noves cares al planter de l’Ontinyent CF

P8130131

Els aficionats que ahir anaren a El Clariano van quedar sorpresos al veure les grans absències de l’equip de Miguel Ángel Mullor, així com les noves cares de jugadors fins llavors desconeguts.

El primer dels casos, el de les baixes, tres noms que, a priori eren claus en l’equip, no han convençut Miguel Ángel Mullor que ha decidit prescindir d’ells, és el cas de Marco, Alex Lazar i Kevin. Els tres jugadors, presentats com a grans esperançes de la temporada no han agradat al tècnic ontinyentí i ja no compta amb ells al planter. Més complicat és el cas de Sergio Moyita, el jugador sevillà que arribà al desembre no ha pogut mantenir-se al planter per temes econòmics. Les dificultats amb el canvi d’entrenador inclós, els diners destinats a les obres de reforma del Clariano i el salari del jugador, que fou dels millors la temporada passada, han provocat que el club de La Vall d’Albaida haja de prescindir d’un dels jugadors que enamorà a la graderia fins al mes de juny. El futbolista ha manifestat al Benicadell Esportiu que el problema ha estat “en un principi d’acord al qual vam arribar, però que a última hora per part del club va decidir no renovar-me. Va alegar que jo estava posant impediments quan és fals. Jo vaig dir que si em donava el que estava demanant o arribàvem a un acord jo renovava, però em van insistir que jo no volia renovar”.

S’espera una temporada molt complicada per temes econòmics a la ciutat valldalbaidina, aquesta temporada, com comenta Jordi Gil, segon entrenador de l’Ontinyent: “Tractarem de lluitar per la promoció d’ascens, sabent que aquest any és molt complicat fer-ho” afegint que: “davant les dificultats no queda altra que treballar molt més dia a dia per donar guerra fins al final”.

Al capítol d’altes, el club de El Clariano ha fitxat al jugador, Victor Rodriguez, procedent del Manzanares, on va marcar 13 gols en 37 partits jugats a la tercera divisió. El mitjapunta debutà ahir a l’estadi substituïnt Victor Fuentes, que estarà de baixa dues setmanes, i ja marcà aprofitant una gran centrada de Lucas Alonso. A banda d’aquest fitxatge ja firmat, el club negocia amb el centrecampista Rober, procedent del Atlético Levante  i el defensa central Chato, un vell conegut de la graderia ontinyentina, ja que procedeix del Muro i és natural d’Ontinyent. Ambdós jugaren ahir, Rober entrà en la segona part mentre que Chato jugà tot l’encontre. El club espera poder signar-los aquesta pròxima setmana.

El cos tècnic no dona el planter per tancat i s’espera que durant la setmana vinent hi haja novetats que completen l’equip per a la temporada 2016/2017.