Benicadell Esportiu

L’Olleria – Sant Rafel: pot passar de tot

Demà dissabte a partir de les 16:30 el camp de La Solana viurà un atractiu derbi de la Vall d’Albaida: el que enfrontarà a dos equips, L’Olleria i el Sant Rafel que apleguen a la 22a jornada en el millor moment de resultats de tota la temporada.CARTEL ONTINYENT BLOG

Mentre que el conjunt local ha aplegat als cinc triomfs consecutius per segon cop, el Sanra s’ha refet una dolenta sèrie de resultats, i compta per triomfs els 3 partits jugats en este mes de febrer. Per això hem polsat les sensacions dels dos entrenadors: Rafa Llario pels amfitrions i Àngel Guarner pels ontinyentins:

Vos enfronteu dos equips amb ratxa…

Llario: De segur que serà un bon partit, ja que el Sant Rafel s’ha reforçat amb jugadors, i a més venen d’aconseguir bons resultats.

Guarner: Serà un partit complicat i on intentarem jugar per a traure profit d’un camp complicat com el d’Olleria.

Qué serà primordial per aconseguir un bon resultat?

Llario: Doncs que el meu equip continua jugant com està fent-ho: tocant el baló i aplegant a porteria, sense descuidar la defensa, on som un dels equips que menys gols reb.

Guarner: Pense que estar molt concentrats i tindre intensitat en tot moment.18531599785_52c3f5f3e8_o

Serà diferent al partit de la 1a volta?

Llario: Sí per les necessitats de cada equip. A Ontinyent no ens jugàvem gaire res, ja que tots dos equips estàvem en bons llocs, i ara ja els punts comencen a valdre el seu pes en or.

Guarner: Home, cada partit és diferent ja que sempre hi ha jugadors lesionats o sancionats. Al jugat  a La Puríssima nosaltres els regalàrem el primer gol, però després ja estigué més igualat. No hi hagué tanta diferència com pel 0-3 final.

Quina línia et preocupa més del rival?

Llario: Sobretot la zona ofensiva de l’equip, gràcies en part a la incorporació del davanter Cambra; però el mig del camp el fa ser un equip difícil.

Guarner: Jo pense que té jugadors molt bons en totes les línies. No és que em preocupa cap línia en especial. Hem d’estar concentrats els 90’ i tindre una bona actitud.18533508161_f120fcf5c7_o

Algun jugador en tindre en compte del contrari?

Llario: Doncs Roberto Bas junt a Jonathan i el propi Cambreta pense que són jugadors a tindre en compte.

Guarner: Pedro és un jugador que està en ratxa, però no vaig a fer-li cap marcatge en especial. José Jaime és un dels puntals de L’Olleria, però com que està lesionat… La veritat és que em preocupa tot l’equip en general.

Qué destaques del teu company a la banqueta rival?

Llario: La veritat que la seua manera de treballar, ja que és complicat estar treballant amb xavals que pràcticament no cobren res. Guarner sap tindre l’equip unit i farà que salven la categoria.

Guarner: L’experiència que té, i el conèixer la categoria, que és molt al seu favor.