Benicadell Esportiu

Pedro: “Ara anem a lluitar per tot”

Si hi ha un jugador que destaca per damunt de tots, que aporta garra, gols i lluita durant els 90’ de cada partit de L’Olleria, eixe és el bocairentí Pedro Pérez, qui amb 14 gols dels 47 que suma el seu equip és el màxim artiller, sent solament superat al sisè grup de la 1a regional per tres jugadors.

Pedro és sense cap dubte un dels millors jugadors de la categoria, no debades fou triat en una de les primeres convocatòries de la Selecció Valenciana de cara a la passada Copa de les Regions, copada íntegrament per jugadors de la Tercera Divisió, a excepció del jugador natural de Bocairent.

Dissabte passat era un dels més feliços a L’Olleria, després de tornar a marcar un gol que ajudà el seu equip a continuar lluitant amb els grans del grup: Castellonense i Carcaixent:21731043899_46f3e42e28_z

Pedro, amb la victòria de dissabte davant el Sant Rafel, demostreu que continueu mantenint el pols amb Carcaixent i Castellonense…

Home, la veritat és que no ens ho esperàvem ningú quan començàrem la temporada, on l’objectiu era la salvació. Però conforme ha anat avançant la temporada, i veient que hem anat guanyant partits i que ens mantenim ahí dalt, fa que sense voler vages creient-t’ho. El guanyar un partit el dóna més moral de cara al següent i així successivament. L’any passat, quan estàvem jugant-se la salvació, vullgues o no eixíem amb més pressió, cosa totalment diferent a enguany.

On està el secret per a eixe canvi?

Ha estat clau la ratxa que tinguérem a principi de temporada, on guanyàrem molts partits. Açò ens portà molta confiança, tant per a l’entrenador com per als propis jugadors; i feia que cada setmana preparàrem els entrenaments amb molta motivació, fent que la competència fóra màxima. Tot açò es reverteix als partits del cap de setmana i fa que ens ajude a traure bons resultats.

No haveu tingut molta sort quant a les lesions…

És cert, no havem tingut sort enguany en eixe aspecte. Esperem recuperar en breu a José Jaime, ja que a Dani encara li resta un poc més de temps. Afortunadament Sito ja porta unes setmanes entrenant amb el grup i amb bon ritme; així que a vore si recuperem la resta de companys el més aviat possible.18344183239_4dd70c2178_z

Com seran les vuit jornades que resten?

Sense lloc a dubte molt boniques i molt apassionants. Ara anem a lluitar per tot, una vegada estem ahí dalt. Una vegada tenim aconseguit l’objectiu de la salvació, que recorde que era el nostre, anem a donar-ho tot per a poder acabar el més amunt possible, i si és en la 1a, millor que a la 2a o la 3a.

Com qualificaries el final de temporada que teniu, amb quatre jornades d’infart?

Motivador per a l’equip crec que seria el qualificatiu que podríem dir. Pensa que hem de visitar Tous i Monforte, a banda de Carcaixent esta mateixa setmana, i rebrem a La Solana a Chella i Idella, que tots ells són equips molt complicats i que juguen molt bé a futbol. Això ens farà demostrar si realment ens mereixem estar ahí dalt. Si quan acabe la temporada ocupem els llocs capdavanters voldrà dir que hem guanyat a eixos equips, i que conseqüentment som mereixedors del lloc on finalitzem.

 

Com creus que acabarà la classificació?

Home jo pense que Castellonense, Carcaixent i L’Olleria tenim una renda important respecte a la resta, però el que passa que sols dos tenen premi. Espere que siguem nosaltres qui acabem al primer lloc i així ens estalviem una promoció per pujar de categoria, però ahí tenim l’handicap que amb el Castellonense, amb qui estem empatats a punts, ens ha guanyat els dos partits. Tot es vorà en estes vuit jornades que resten i on pot passar de tot.