Benicadell Esportiu

Alberto Cambra: “He vingut a sumar i sobretot a disfrutar”

Alberto Cambra Gandia ha estat la sensació de la jornada, ja que amb el seu hat-trick, el dia en què debutava amb el Sant Rafel, ajudà els d’Àngel Guarner a sumar un fonamental triomf este darrer dissabte. I és que el jugador juvenil no sols fou l’autor de 3 dels 5 gols del Sanra, sinó que a més a més assistí en els altres dos al seu company Carlos.

Format des de prebenjamins a la FEBO, este estiu decidí provar al juvenil de Divisió d’Honor de l’Alcoià, però la setmana passada tornà a casa per ajudar el juvenil de l’Ontinyent (qui està entrenat pel propi Guarner) i amb qui ja suma dos gols en altres tants partits.

Alberto, enhorabona per esta important victòria…

Gràcies. És una victòria que l’equip necessitava per trencar la mala ratxa de resultats. Jo ací he vingut a sumar i sobretot a disfrutar.

Què és el que t’ha fet vindre al Sant Rafel?

Home, jo he vingut a jugar al juvenil, i quan Àngel em va dir de pujar dissabte al Sant Rafel, jo de seguida vaig acceptar.DSC01963

Per què decideixes abandonar el juvenil A de l’Alcoià?

La veritat és que no estava gens còmode: no tenia molta continuïtat malgrat els quatre gols que havia marcat en estos mesos.

Com foren els tres gols?

Doncs el primer fou una jugada de Jordi Sanjuan, qui se’n va anar per la banda de dos rivals i me la ficà al punt de penal, i jo vaig fer el 2-1. Els altres ja a la segona part, on en una diagonal que vaig fer, em va fer una passada a l’espai Héctor, i en el mà a mà vaig superar el porter. Ja el definitiu 5-2 fou en una treta de banda on vaig orientar cap a Pau Blasco qui me la va tornar entre el central i el lateral i vaig poder marcar.

Què et diu el teu germà Àlex?

Que no perda la confiança en mi mateix i que continue treballant.