Benicadell Esportiu

Ángel Guarner: “Els xavals han d’anar incorporant-se poquet a poquet al Sant Rafel”

Comença l’últim terç de competició a la 1a regional, i el Sant Rafel afronta el repte de mantenir la categoria que tan justament aconseguiren la temporada passada. Però ara els toca afrontar un dels trams més complicats que el capritxós calendari ha deparat als d’Ángel Guarner, ja que en les properes 5 jornades s’enfronten als equips que estan jugant-se l’ascens de categoria:

Ángel, veniu de guanyar a casa d’un rival directe: 0-3 a Moixent.

La victòria de diumenge fou molt important, ja que era un equip que estava empatat amb nosaltres, i a qui la li guanyàrem a La Puríssima. És un pas fonamental de cara a la nostra salvació, ja que en este camp sol havia guanyat el Manuel/L’Ènova, el que dona més mèrit al que vam fer.

Heu demostrat que torneu a estar a un bon nivell amb dos triomfs consecutius…

Sí, la veritat és que hem trencat la ratxa negativa de 5 partits amb el triomf de la setmana anterior a casa, que és on hem de traure els punts. A Moixent anàrem amb la intenció de puntuar, i quina millor manera de fer-ho que amb els 3 punts.18531579415_26cb270bfc_o

En què ha canviat l’equip de fa unes setmanes?

És cert que tinguérem una xicoteta reunió de tot l’equip per demanar la implicació de tots els jugadors. A més hem fet un gran reforç amb la incorporació d’Alberto Cambra, qui és molt important per a nosaltres. A base d’entrenaments i si els resultats acompanyen, les coses eixen de manera positiva.

Ara vénen rivals complicats pel que estan jugant-se…

Sí. El primer serà el Monforte qui ens visite este diumenge de vesprada. Ell allí ens va guanyar 1-0, però estic convençut que a casa podem guanyar-li. Nosaltres hem d’eixir a disputar i competir tots els partits siga el rival que siga. Està clar que L’Olleria, Idella, Carcaixent i Castellonense són rivals més complicats, però els partits duren 90’ i hem d’estar centrats fins al xiulit final.

Ángel Guarner continua confiant amb els juvenils…

Així és. Pensa que açò és l’equip amateur de l’Escola, i els xavals han d’anar incorporant-se poquet a poquet al Sant Rafel. Esta setmana han estat Kiko, Cambreta i Ivelin els que han jugat, però la idea és que vagin pujant jugadors. Una vegada en seran uns i l’altra altres, però estos jugadors de tercer any són els que l’any que ve estaran a l’equip.