Benicadell Esportiu

Vicent Puerto: “Anem a tractar de consolidar-se entre els millors de la categoria”

El proper dilluns s’enceta el nou projecte del CE Bocairent, que de la mà de Vicent Puerto, tractarà de continuar millorant respecte a les anteriors temporades, i perquè no, ser un dels aspirants a l’ascens a la 1a regional.

És per això que hem polsat les sensacions del propi entrenador, qui a les portes de la seua 3a temporada als bocairentins, espera el millor per a esta 2016/2017.

Vicent, com va el treball de planificació de la nova pretemporada?

Home, ja estem apunt d’encetar-la. Sols ens resta per confirmar un parell de partits amistosos i de fer 3-4 incorporacions a l’equip. Amb moltes ganes d’una nova temporada.VICENT PUERTO C.E. BOCAIRENT

Quin és el vostre objectiu per aquest curs futbolístic?

La veritat és que buscarem estar entre els cinc millors equips de la categoria, intentant no despenjar-se com ens va passar a final de l’anterior campanya.

Quines incorporacions busqueu pel Bocairent 16/17?

Una de les prioritats era la d’un lateral, més encara amb el que ens va passar amb Gor. Trobar un interior està en la nostra agenda, així com un davanter també ens vindria be. I no puc oblidar-me de la necessitat d’un porter, ja que la marxa de Pablo ens deixa coixos, i no volem que ens passe el de la temporada passada.

Com ha evolucionat el Bocairent des de la teua arribada?

La veritat és que jo veig que l’equip sap al que juga, intenta tindre el baló, i amb l’experiència que hem anat adquirint, ja que som un equip molt jove, veus que el conjunt és molt millor. Després d’un any en vaig intentar aconseguir una identitat, el passat tinguérem un bon inici. Ara, entre els jugadors que continuen i amb 2-3 jugadors que ens aporten un bot de qualitat, anem a tractar de consolidar-se entre els millors de la categoria.

Tu has coincidit amb el grup de la Costera/la Canal i l’any passat amb els d’Alacant, quines diferències has vist?

He de confessar que a la província de València s’intenta tindre més el baló, jugar al futbol, mentre que en Alacant són equips amb jugadors més veterans, més guerrillers, i on vas més al xoc. No dubte en afirmar que la temporada passada tingué un nivell més inferior que la 14/15, amb equips com Anna, Navarrés o Alberic.