Benicadell Esportiu

L’Olleria CF B, ja és una realitat

Finalment L’Olleria CF tindrà l’equip filial que tant estava demanant-se per part dels jugadors més joves que any darrere any van acabant el cicle de juvenils.

Després de les diverses reunions que han hagut entre el Club, l’Ajuntament i l’escola de futbol base de L’Olleria, finalment s’ha donat el pas endavant per a que els xavals tinguen un equip trampolí per a poder donar el bot al primer equip, ja que este nou conjunt militarà a la 2a regional, junt a altres de la Vall d’Albaida com Aielo, Agullent, Albaidense, Benigànim B, Bocairent, Montaverner.IMG-20160629-WA0007

De moment són un grup de 17 jugadors, tots ells formats a la pedrera del Club roig-i-blanc, i on destaca el porter Marcos López, qui ja la temporada passada va tindre els seus minuts a la 1a regional defensant la porteria dels de Rafa Llario. Altres jugadors que conformaran L’Olleria B són: Angel Mompó, Angel Martínez, Alex Mompó, Andreu Vidal, Ausiàs, Carlos Albinyana, Carlos Vadillo, Daniel O’Hare, David Boluda, Guillermo, Ivan Monzó, José Boluda, Julio López, Mario, Moisès i Pablo.

Un equip que, malgrat no tindre encara el nom del seu entrenador, partirà amb molta il·lusió en la seua estrena al futbol amateur, gràcies al gran treball que està fent-se al futbol base local d’Olleria, on destaca la figura de Paco Micó, director de la mateixa escola. Tenen previst començar la pretemporada a primers d’agost.