Benicadell Esportiu

Héctor Albiñana ja entrena a L’Olleria CF B

Ja es coneix qui és el nou entrenador de L’Olleria B, equip que recordem és de nova creació i que militarà a la 2a Regional esta propera temporada 2016/2017.

Després del seu pas pel juvenil del conjunt vidrier, Héctor Albiñana Cerdá es farà càrrec d’un equip creat per a donar continuïtat als joves futbolistes que acaben la seua etapa de juvenils a l’Escola de Futbol de L’Olleria, i que a la vegada aprofita de trampolí per a donar el pas al primer equip, qui recentment ha conegut l’abast de la lesió de Moreno, lesionat recentment i que estarà apartat dels terrenys de joc durant un parell de mesos després de patir un esquinç al genoll.IMG-20160629-WA0007

Però continuant parlant del filial, Héctor estarà acompanyat a la banqueta amb Sergi Borrás Mompó, qui ja va fer les tasques de segon entrenador al primer equip sota les ordres de Toni Sánchez, qui per cert no ha trobat equip després de no continuar a l’Aielo. Els entrenadors de L’Olleria B ja tenen pràcticament perfilat el planter per a la seua estrena, i que està format per estos jugadors:

Porters: David Martínez i Marcos López. Defenses: Angel Martínez, Carlos Vadillo, Andreu Vidal, José Boluda, Dani, Mario i Natxo Camarena. Migcampistes: Moisés, Ivan, Carlos Pantorra, Guillermo, Angel Mompó, David Boluda, Natxo Oviedo i Pablo. Davanters: Asthon, Javi i Julio López.