Benicadell Esportiu

Una gran primera part sentència el trofeu “Ciutat d’Ontinyent”

Informa: Jordi Iborra

L’Ontinyent CF es proclama campió del trofeu ciutat d’Ontinyent imposant-se al Yeclano Deportivo per 3-1, mostrant un gran joc als primers 45 minuts que deixaren el partit encarrilat.
Els de Miguel Angel Mullor ixiren amb una marxa més, sobretot els jugadors més ofensius que estigueren molt encertats de cara a porteria i quan tant sols es duien disputats 9 minuts, Domenech era derribat dins l’àrea i el colegiat assenyalava penal. Abengozar no perdonà des dels 11 metres i avançava a l’Ontinyent.
No transcurrien ni 5 minuts des del gol quan Juanfran és va aprofitar d’una errada a l’hora de blocar l’esfèric del porter visitant per espentar el baló dins la portería.
Passaven els minuts i el conjunt blanc-i-negre no baixava l’intensitat i al minut 38, Domenech,  després de rebre una passada magistral de Juanfran es quedava sol davant el porter i definia a la perfecció per a col.locar el 3-0 al marcador. Resultat amb el qual s’arribava al descans
La segona part fou més equilibrada  ja que el conjunt de Yecla va introduir alguns jugadors de refresc. Aquesta situació va provocar la reacció a la banqueta del conjunt valldalbaidí que als 59’ de joc dona entrada a Aguado (Poveda), Kevin (Juanfran), Marco (Edu), Lander (Domenech) i Lazar (Fuentes) i al 70’ entraren Emilio (Juanan) Cristian (Moyita) i Ferri (Lucas).
Al minut 72 Rafa Aguado conseguia evitar el gol visitant amb una gran parada a contrapeu, però fou a la següent jugada quan Lander cometria un penal que transformava Toni Belda enganyant Aguado.
Tant sols 9 minuts després tornava a apareixer el porter blanc-i-negre que, providencial de nou, evitava  el gol visitant.
A la conclusió un resultat final de 3-1, condicionat pels primers 45 minuts sense cap error, tant en atac com en defensa, dels jugadors de Mullor que simplement es deixaren portar pel ritme del partit a la represa.

Fitxa tècnica:

XI Ontinyent CF: Poveda; Paco Saez (José Antonio 45′), Edu (Marco 60′), Varea, Lucas Alonso (Ferri 70′); Fuentes (Lazar 60′), Juanan (Emilio 70′); Abengozar (Soler 40′), Moyita (Cristian 70′), Doménech (Lander 60′); Iniesta (Kevin 60′)

XI Yeclano: Pepelu; Enrique, Varela, Juando, Chino; Raúl, Toni Belda; Álvaro, Juanmi, Crivi; Iker Torres.

També jugaren pels visitants: Fran, Pesca, Tonete, Pascui, Rumbo

 

Gols: Min 9 1-0 Abengozar de penal,  Min 13 Iniesta gol de llest aprofitant una errada, Min 37 3-0 Doménech aprofitant una gran jugada col·lectiva, Min 73 3-1 Toni Belda de penal.