Benicadell Esportiu

Gonzalo Gómez: “La il·lusió va a ser lluitar per promocionar”

L’Atzeneta ha apostat per tindre més protagonisme a la Preferent, i de la mà de Gonzalo Gómez busquen aspirar a fer algo important en esta, la que serà la 2a temporada dels taronja a la categoria. Després de conèixer les primeres quatre incorporacions, el tècnic no amaga la seua il·lusió davant el nou projecte:

Gonzalo, revolució per a la propera temporada…

Així és. El projecte ha canviat en quant a les pretensions, i aleshores hem de buscar un planter que s’ajuste al que busca el Club: decidir quins jugadors són els que millor s’adapten al nou projecte. Per ara ja hem confirmat alguns jugadors, i continuem negociant amb d’altres que esperem tancar en breu.

No li tens por a tants canvis?

No, que va. El més important és tindre les idees clares, i a partir d’ahí trobar els jugadors adequats. Després serà el treball diari el que va a marcar el devindre. En cap moment és un handicap el que hi haja tanta variació. Tenim clara la idea, i volem jugadors que s’acoblen a ella.sempe

Quin és l’objectiu per a la 2016/2017?

No ens marquem coses. El que és cert, és que la directiva ha fet un gran esforç per fer un planter amb el màxim potencial possible. La il·lusió va a ser lluitar per promocionar, no anem a amagar-ho. S’ha volgut donar un pas endavant i intentar lluitar per promocionar; després vorem el que succeeix ja que són molts els equips que estan reforçant-se com nosaltres, i no tots van a tindre cabuda. Nosaltres esperem estar dintre d’eixa lluita per promocionar, però sabem que a la fi, el futbol fica a cadascú en el lloc que es mereix.

Diuen que cada entrenador té els seus jugadors de confiança. És el teu cas?

Jo el que busque sempre són jugadors que s’ajusten al potencial que volem, segons l’objectiu marcat. No es tracta de buscar jugadors que jo conega, sino jugadors que jo sàpiga que van a ser adequats al projecte que volem. Aleshores hem d’encertar tant amb l’entrenador com amb els jugadors; i per això és fonamental que es troben a gust i que vullguen aportar-ho tot, per a que siga més fàcil l’objectiu.

Totes les línies han quedat justetes…

Home, nosaltres hem mantingut una base de 9/10 jugadors de l’any anterior, repartits per línies. Ara nosaltres busquem reforçar-les amb altres jugadors que aporten experiència i que hagen demostrat que poden complir amb l’objectiu que nosaltres anem a intentar abastar. Aleshores el que volem és afegir més potencial a cadascuna de les posicions de joc.

Gonzalo, es presenta una Preferent molt potent, on cap equip ha ascendit, i s’incorpora el Benigànim així com els ascensos de Castellonense i Carcaixent…

Així és, ja que als equips que tenen un potencial contrastat com Gandia, Dènia, Xàbia o Tavernes, hem d’afegir al Benigànim, qui ha baixat de Tercera i voldrà tornar el més aviat possible. A més equips com L’Alcúdia i Alginet també voldran demostrar que són capaços de clavar el cap. A tots estos ham d’afegir, com molt bé dius, a dos equips que tornen a la categoria amb la idea d’estar el menor temps possible en ella, i on sobretot el Castellonense buscarà si o si la promoció a Tercera Divisió. Això fa que vaja a vores una lluita preciosa, ja que el potencial d’esta categoria tindrà partits d’alt nivell en totes les jornades.