Benicadell Esportiu

Gonzalo Gómez: “Necessitem tancar més incorporacions en determinades posicions”

Informa: Alexis Robledillo. Gonzalo Gómez afronta la seva segon temporada a càrrec de l’Atzeneta UE després d’agafar l’equip a principis d’any quan fou destituït l’heroi de l’ascens Jordi Gil.

El tècnic xativí mostra la seva confiança al nou projecte del conjunt valldalbaidí, el més ambiciós de la seva història i amb un objectiu que ell mateix ens ha comentat al Benicadell Esportiu;  l’ascens a la Tercera divisió del futbol espanyol. Esta mateixa vesprada jugaran el seu primer partit de pretemporada a Alboraia, un equip del grup I que la temporada passada patí per a mantindre la categoria al grup II de la Preferent.

Després d’una setmana de pretemporada, quin creus que serà el punt fort de l’equip?

Hem construït un gran bloc, pense que no seria just destacar cap línia en concret, ja que l’equip està molt compensat en tots els aspectes-

Què cal fer per millorar a l’aspecte futbolístic?

El que hem de fer és assimilar el concepte de futbol que anem a dur al llarg de la temporada, però açò requereix de molts entrenaments i del pas del temps amb molt de treball. També és cert que a major qualitat de jugadors més fàcil és adaptar peces, i nosaltres tenim molta.

El planter està tancat o espera alguna incorporació?

Encara necessitem tancar alguns jugadors en determinades posicions, queda bastant per començar la temporada així que sense pressa ni precipitacions els incorporarem al planter.

Ens trobem davant el projecte més ambiciós de la història de l’Atzeneta. Quins objectius vos heu marcat tant a nivell personal com la directiva?

L’objectiu és competir per tractar d’estar als llocs capdavanters i somniar de poder fer la promoció d’ascens a la Tercera divisió. L’objectiu definit seria aquest, aconseguir que l’Atzeneta jugue eixa promoció.

Ho veus factible?

No depèn sols de nosaltres, la promoció és l’objectiu de diversos equips i haurem de veure qui, d’entre els grans planters amb potencial per aconseguir l’objectiu, està més en forma. Tots no caben a les posicions de dalt i esperem nosaltres ser un dels grans equips.