Benicadell Esportiu

J. A. Sempere:”Bou ens aporta molt més que Francesc”

Aprofitant l’aturada per Falles i Setmana Santa al món del futbol, i a pocs dies de reprendre la competició, hem volgut conèixer més del moment que està travessant l’Atzeneta Unió Esportiva, i amb qui millor per a fer-ho que amb un dels jugadors de casa: Juan Antonio Sempere. I no sols per ser un dels jugadors amb més pes dintre del vestidor, sinó que a més, podem dir que és el nexe d’unió entre la directiva i el conjunt taronja.

Sempere, arrossegueu des de l’arribada de Gonzalo Gómez ja set jornades consecutives puntuant. Vos feia falta…

Així és. Era una cosa que a tots els nivells ens ha vingut molt bé, ja que anímicament l’equip torna a creure en les seues possibilitats, ja que hi havia jugadors que pensaven que ja no aprofitaven per al futbol… A banda de la confiança que hi ha en el col·lectiu, la que tenim a nivell personal és immillorable.

Han estat 3 triomfs i 4 empats en estos dos darrers mesos…

Si, però si te n’adones  hem tret tots els empats contra equips que estan a la part alta de la classificació: Gandia, Dénia, Alcoià B… Han estat resultats que ens han donat molta confiança.DSC01749

En què ha canviat l’equip?

Doncs principalment en que els jugadors que no estaven tenint minuts, anaven perdent la confiança, i ja no entrenaven amb la mateixa intensitat, i açò repercutia en l’equip; i ja saps, com molt be diuen, que un equip juga conforme entrena.

Vols dir que Gonzalo va haver de fer més de psicòleg que d’entrenador a les primeres setmanes?

La veritat és que sí, ja que va alçar la moral de cada jugador. Ara ja estem treballant com a ell li agrada, i els resultats estan eixint.

Quines diferències haveu trobat entre Jordi Gil i Gonzalo Gómez?

A nivell personal veig que la manera de comunicar-se amb els jugadors és totalment diferent. Així Jordi era un entrenador més temperamental a l’hora de viure els partits; en canvi Gonzalo en cap moment té una paraula més alta que altra, sense deixar de corregir durant els partits. Jordi preparava els partits després d’estudiar molt els rivals, sempre basant-se molt en la manera de jugar del contrari, mentre que Gonzalo aprofita tota la informació per saber com poder traure més rendiment als punts febles dels rivals, però sense perdre la identitat de joc que vol al seu equip.

Sols el líder Tavernes ha estat capaç de guanyar-vos els dos enfrontaments. El veus com al més fort del grup?

La veritat és que no, ja que al partit de casa, van viure de l’expulsió de Gabri. Nosaltres tinguérem clares ocasions per haver empatat, a més fou quan les coses no ens eixien bé feres el que feres… Si he de confessar-te una cosa, et diré que l’equip que he vist amb major intensitat, futbol i ritme de partit és a l’Alcoià B, si bé és cert que ha mostrat certa falta d’ofici per a poder mantindré un resultat favorable, com ho fan Gandia, Tavernes o Dénia.

Qué t’ha sorprès de la Preferent?

Doncs principalment que si no eixes sempre a 2000 en cada partit, indiferentment de qui siga el rival, ho passes mal. Per exemple la setmana de viatjar a Oliva, semblava que per ser el colista, ja teníem el partit guanyat abans d’eixir al camp. I dóna’t conter del que ha estat capaç el propi Oliva: guanyar tant a Alcoi com a Gandia.21296748493_23784e5571_z

Francesc o Lucas Bou: amb qui et quedes?

A vorer, són dos jugadors totalment diferents, molt bons per cert. Per a mí Francesc, en bona condició física no és d’esta categoria, ja que té moltes coses que no té cap jugador que jo haja vist en Preferent. Però per a l’estil de joc que proposa Gonzalo, Bou ens aporta molt més que Francesc, ja que Lucas té molta movibilitat, i busca molt l’espai. De fet ja porta 5 gols en pocs partits, estan tocat en alguns d’ells.

De les 26 jornades que ja s’han disputat, en 5 vos haveu quedat sense marcar gol. És fonamental en esta categoria vorer porta?

La veritat és que és important marcar gols, ja que en cas contrari no guanyes, però el mantindre la porteria a zero també és molt important, ja que a nivell psíquic li dóna a l’equip eixa confiança necessària, on es veu que l’equip treballa bé defensivament. Som prou regulars, ja que si et fixes hem acabat la porteria imbatuda en 4 ocasions, molt parells al que tu fas referència.