Benicadell Esportiu

L’Atzeneta comença la pretemporada amb una gran victòria a Alboraia

Informa: Alexis Robledillo. El nou projecte de l’Atzeneta U.E ja és una realitat i va arrancar ahir, amb bones sensacions, amb una gran victòria davant l’Alboraia, equip també de la Preferent, però del grup primer.

L’encontre no començà del tot bé per als de la Vall d’Albaida ja que el conjunt que exercia de local, s’avançaria a l’electrònic mitjançant un gol de penal. El conjunt “taronja” no entrà al partit massa greixat  a causa de  la quantitat de cares noves de l’equip dirigit per Gonzalo Gómez, el que provocà que el domini de l’esfèric fos pel conjunt de l’Horta Nord.

La cara dels valldalbaidins començà a canviar a mesura que avançava l’encontre, i abans d’arribar al temps de descans Lucas Bou aprofitaria una bona centrada per rematar el que ja s’ha convertit en el primer gol de la pretemporada per a l’Atzeneta U.E.

El segon temps estava dominat pels atzenetins que acabaren per donar la volta al marcador amb una gran jugada col·lectiva en transició després d’una recuperació a camp propi, que va acabar a les botes de David Pascual qui,  tragué una centrada mil·limetrada per què Mengual convertira de cap el 1-2 per als taronja.

Més enllà de conformar-se amb l’1 a 2 els visitants continuarien demostrant perquè volen ser un dels grans equips aquesta temporada i en una jugada assajada d’un servei de banda acabaria de nou a les botes de Mengual que, en aquest cas va engaltar per convertir el ja definitiu 1-3 al marcador.

Colp damunt de la taula d’un Atzeneta que ja demostra fins on pot arribar a pesar de ser tant sols el primer encontre per a la majoria de l’equip, el que evidència que el joc anirà millorant i deixa les paraules de Gonzalo al Benicadell, al considerar a l’equip com un dels grans, com una realitat demostrada.

El primer onze de la pretemporada fou el format per:

Javi Lloret; Izan, Arnau, Salva Martínez, Mateo; Martí, Tasio, Diego Gimenez; Mario, Lucas i David Pascual

 

Els golejadors de l’encontre foren Lucas Bou i per partida doble Mengual.