Benicadell Esportiu

Revolució a l’Atzeneta, amb 13 baixes

Revolució a l’Atzeneta UE de cara a la propera temporada, demostrant les intencions del Club en el que serà la segona participació a la Regional Preferent.

I és que sols 9 jugadors continuaran al conjunt de Gonzalo Gómez a la 2016/2017, donant així “un pas endavant en les aspiracions de l’equip” segons declaracions del seu president Pepe Pérez, qui ha agraït als que no continuen, per la seua implicació durant tota la temporada recentment acabada.IMG_20160129_200324

Després d’haver-ho parlat amb Gonzalo, qui continua un any més, hem apostat per fer algo més important al Regit, i és per això que hem començat ja a planificar el planter. Tenint en compte que hi ha jugadors que no podran continuar per estudis o altres circumstàncies, i amb els que no contem pel nou projecte, ja estem treballant en les altes” assegurava Pérez en declaracions al Benicadell Esportiu.

Estos són els nou jugadors que si que continuaran defensant la samarreta taronja dels de Gómez en el proper curs futbolístic: Gabri Ribera, Marc Ortolà, Javi Torró, Salva Martínez, Mateo Climent, Salva Jornet, Marc Ferrer, Emilio Ortolà i Lucas Bou.

Conseqüentment, la resta de jugadors ja són coneixedors de que no continuaran defensant la samarreta taronja de l’Atzeneta, i que ja poden anar buscant-se equip per la propera temporada. Estos són: Alex Cambra, Carles Vidal, Victor Espí, Néstor, Victor Navarro, Edu Hermoso, Marc Ureña, Octavio, David Mollà, Vicent Moncho, Arnau i Javi Soler.