Benicadell Esportiu

Sempere: “Ha costat molt prendre eixa decisió”

Més de vint anys jugant al futbol contemplen a un dels jugadors més carismàtics de la Vall d’Albaida: Juan Antonio Sempere, qui dissabte va dir adéu al futbol actiu al camp que l’ha vist créixer des de ben menut. El d’Atzeneta posava així fi a una carrera com a futbolista d’allò més envejada per a molts.

Sempre: llàstima acomiadar-se amb una derrota al Regit…

Tens raó, ja que ens va deixar un mal sabor de boca al no poder guanyar; però les coses venen com venen, i el Pego fou un rival que s’ho jugava tot, i nosaltres estiguérem apàtics. Jo vaig tindre una bona oportunitat al primer minut, però el porter va fer una gran aturada. Tret del resultat, fou una vesprada meravellosa.sempe

Recordant un poc la teua trajectòria, enguany s’ha donat la circumstància que has ocupat diferents posicions al terreny de joc…

Ja, però no és nou per a mí, ja que quan amb 15 anys vaig començar a jugar amb el primer equip, ja que a Atzeneta no teníem juvenil, ho vaig fer d’interior esquerre, però abans d’anar a jugar a Gandia ja vaig estar de davanter. El meu pas per Canals estigué marcat perquè Castillo em reconvertí a lateral esquerre, encara que el darrer any estigué jugant al mig del camp. En la meua tornada a Atzeneta vaig tornar a la davantera, i en esta darrera temporada menys de porter podem dir que he jugat de tot.

Has viscut uns últims anys d’ensomni…

La veritat és que quan Pepe, el presi, em va comentar de tornar, jo feia un parell d’anys que m’havia tret el carnet d’entrenador i tenia idea de jugar algun any més a Canals i retirar-me. Ja a Atzeneta al primer any aconseguirem pujar a 1a regional, on poc a poc anàrem consolidant la categoria, fins que l’any passat aconseguirem un ascens històric, amb el camp ja de gespa i tot. I enguany he complit el somni d’acabar jugant amb l’equip del meu poble  en Preferent, a  més mantenint la categoria. Tot això és brutal.

Per què enguany la retirada?IMG-20160517-WA0025

Home els meus companys també s’ho pregunten, i em diuen que estic ara millor que mai. Però és qüestió de feina, ja que necessite més temps per a ella, i jo soc dels que pensa que el compromís amb l’equip ha d’esser al 100%. Aleshores per a no poder complir, pense que ja està be, i així acabe amb bon gust, malgrat que ha costat molt prendre eixa decisió.

L’any passat fou Kake, qui també és d’Atzeneta, i ara tu…

Així és, i esperem que Jornet aguante algun any més, ja que som els únics del poble que estàvem jugant a l’equip.

Com continuaràs lligat al futbol?

Tinc clar que este proper any vaig a desconnectar totalment del futbol, i ja la següent temporada espere estar disponible pel que faça falta. Pensa que han estat molts anys d’entrenaments, partits tots els cap de setmana…IMG-20160313-WA0018

Quina ha estat la teua època daurada?

La veritat és que dels 5 anys que vaig estar a Canals, férem quatre promocions d’ascens consecutives, que fou quan millor estava. També és cert que estos darrers anys ací a Atzeneta han estat especials pel fet de jugar al meu poble i aconseguir els ascensos que abans no havien pogut ser. Són èpoques diferents però les millors de la meua trajectòria.

A quin entrenador li deus més, o quin t’ha marcat més?

De normal els primers anys són fonamentals, ja que és quan estàs adquirint més coneixements i quan més absorbeixes. És cert que ara les coses han canviat molt, i per exemple amb Gonzalo hem gaudit molt ja que entrenes molt amb baló. Per suposat que sempre recordes el millor de cada entrenador. Tal volta amb Castillo, pel fet d’haver estat cinc anys siga dels que millor recorde.

I quin ha estat el millor company amb el que has compartit vestidor?

Han estat molts, però en Canals vaig coincidir amb Miguel Angel Mullor, i puc dir-te que és l’únic que feia coses que cap altre podia.sempe

Per acabar, on veus el futur immediat de l’Atzeneta UE?

Espere que es mantinga molts anys en Preferent, ja que ens va costar molt ascendir. Tal volta per infraestructura i població no siga el lloc que ens toque, però hem de gaudir del que estem vivint. M’agradaria que continuara molts anys més en preferent, i que els aficionats ho passen d’allò millor com enguany. No vaig a amagar-me de dir que m’agradaria vore’l en Tercera, però… Ja signaria que es conserve la preferent molts anys com este que ara acaba.