Benicadell Esportiu

L’Atzeneta tanca l’equip amb 4 noves incorporacions

DSC02548

L’Atzeneta UE afronta esta vesprada a partir de les 20:00 el II Trofeu Vicent Albiñana “La Queca”, enfrontant-se amb l’equip amfitrió: L’Olleria de 1a Regional.

I els de Gonzalo Gómez ho faran per primera vegada comptant amb el planter quasi tancat de cara al proper curs 2016/2017, després que s’hagin reforçat amb quatre jugadors, desestimant la continuïtat d’altres dos que estaven fent la pretemporada amb els taronja.

Ara les incorporacions del jugador d’Olleria Xurri, qui havia estat les dues darreres temporades al Canalense, i del migcampista Pepe Moiña, tots dos havien començat la pretemporada al Regit, doten els de Gonzalo de vint-i-una fitxes, ja que també han DSC02554fixat a Quico Vañó (ex del Benigànim) i el lateral dret Francesc Borrás (també havia jugat el darrer curs amb els ganxuts). Tenint en conter que els migcampistes Marc Ferrer i Tete no formen part del planter, la nova i il·lusionant campanya 16/17 l’Atzeneta l’iniciarà, salvo sorpresa d’última hora, amb vint-i-una fitxes.

El d’esta vesprada serà el tercer amistós pels d’Atzeneta, que després de guanyar a Alboraia (1-3) i al Villena (2-0), afronten un dur partit a La Solana front un Olleria que aspira a l’ascens a la Preferent, i qui s’ha reforçat molt amb ex-jugadors del propi conjunt taronja, com Emilio, Marc Ureña, Pablo Iglesias i Navarro.