Benicadell Esportiu

Vesprada d’estrenes al Regit

De segur que este dissabte de vesprada (a les 16:00) una gran quantitat de gent acudirà al Regit amb ganes de veure com li va al míster en la seua estrena. I es que l’Atzeneta comença una nova etapa i ho farà a casa davant un rival com és l’At. Alginet amb el qual va empatar a 3 en la primera volta.

L’Atzeneta està en una dinàmica perillosa  el que va fer a la directiva prendre la decisió de fer fora l’entrenador de l’ascens la setmana passada. Esta setmana es feia oficial la destitució de Jordi Gil i Gonzalo Gómez es posa ara al capdavant dels taronja, si bé no podrà seure’s encara a la banqueta per la falta de la rúbrica amb els del Regit.IMG_20160129_200324

En les últimes 7 jornades l’Atzeneta solament ha sumat 2 punts i està en una perillosa 13na posició a només 3 del descens. No obstant això, hi ha un refrany futbolístic que diu: “a entrenador nou, victòria segura” així que esta podria ser una bona setmana per a sumar 3 punts a casa davant del desè classificat.

Les novetats a la plantilla portena que podrà tornar a jugar Gabri, qui estava sancionat per una expulsió i va complir el seu partit de sanció a Canals la setmana passada, i sobretot el debut de Lucas Bou, nova referència ofensiva de l’equip. Qui no podrà tornar a jugar almenys de moment és Marc Ureña. L’ontinyentí i ex de l’Agullent pateix d’una tendinitis al taló que el té fora del camp des de farà cosa de 3 setmanes  i no s’espera que torne a jugar en un mes segons el fisio. Tampoc podrà contar Gonzalo Gómez amb Emilio i Carles Vidal, expulsats la setmana passada a Canals i durament sancionats. ni amb la darrera incorporació dels taronja Marc Ferrer, ja que encara no ha aplegat el trànsfer.

Com a col·legiats tindrem: Ismael Fernández Mateos, Rubén Ricart Sánchez i José Manuel Pérez García.

Foto: Benicadell Esportiu