Benicadell Esportiu

El Benigànim regala un partit que ha merescut guanyar

La UD. Benigànim ha arrancat esta vesprada la pretemporada amb l’amistós disputat al Municipal davant el Muro i que ha acabat amb derrota dels de la Vall per 1-2. Tot i el resultat adver , la imatge oferida per els deixebles de Florit ha estat bastant positiva, gaudint de bastants ocasions de gol, especialment en les botes de Vicent Palau, l’home més incisiu dels locals. Precisament, este jugador ha estat qui ha obert la llanda per als ganxust a poc de començar la segona part en un remat potent que ha superat a Francesc. El Benigànim ha pogut sentenciar en altres dos remats de l’ex del Gandia, però no ha trobat la destinació desitjada. 28732356551_81359e3fc5_oEl Muro ha freqüentat molt poc la porteria de Peiró, però en un regal de Andrés García li ha deixat en safata el baló a l’ex roig-i-blanc, Torrella que no ha perdonat l’empat. Poc després, una errada en el marcatge a la treta del cantó,  Adrià Ramis ha rematat de cap al fons de la xarxa posant el definitiu 1-2. L’ontinyentí Alberto Cambra ha tingut l’empat, quan sols davant Francesc, no ha pogut dissenyar el ciri que pretenia per superar la seua eixida. Al remat, debut amb derrota, però amb la bona imatge de l’equip davant un Tercera com el Muro, com a fáctor destacat dels locals aquesta vesprada.

UD.Benigànim: Peiró, Manel, Abraham, Nando Campos, Carles, Nando, Borja, José Carlos, Francesc, Ramonet, i Palau. També han jugat en la 2a part, Andrés García, Víctor ps, César, Pepe, Guillem, Alberto Cambra i Andreu Serrano.

Muro CF: Francesc, Juanjo Calvo, Sergio, Matej Simià, Jero, Marc Ferrer, Diego, Alberto, Raúl Sánchez, Raúl Sanjuan i Alejandro. També han jugat Alex Torrella, Adrià i Ximo Rivera.