Benicadell Esportiu

Gabriel Ramón Florit: “queda molt per a completar el planter”

Informa: Alexis Robledillo. La pretemporada de la UD Benigànim ja està en marxa, de la mà de Ramón Florit, l’home que quasi obra el miracle de la permanència, i amb qui la directiva del club valldalbaidí ha decidit comptar també aquest any per a tractar de tornar a la tercera divisió.

Gabriel Ramón Florit (Lloseta, 08/03/1964) ex jugador de futbol (especialment a la Segona Divisió “B”) i entrenador acostumat a fer promocions d’ascens tractarà de recuperar la categoria que va perdre la temporada anterior. Va arribar a Benigànim quasi al mes de febrer, quan la situació del Club era crítica, i després d’un dur i llarg treball, el cara o creu de l’última jornada li sortí mal. El Benicadell Esportiu ha parlat amb ell a l’inici de l’ambiciós projecte de retorn, el primer que comença el tècnic balear a la UD Benigànim.26396375692_e9832cd720_o

S’esperen més reforços. Alguna posició en especial?

Ahir érem setze jugadors a la pretemporada, tres d’ells juvenils, per tant han d’arribar 4 o 5 jugadors més. És complicat dir les posicions que falten, ja que queda molt per a completar el planter, i una vegada fem eixos fitxatges, podrem saber més o menys els retocs que ens falten per fer. 

L’objectiu és l’ascens. Seria un fracàs no aconseguir-lo?

Jo pense que un fracàs és no treballar. Quan una persona treballa i fa tot el possible no és pot parlar de fracàs. El que si que està clar és que ens hem marcat uns objectius molt ambiciosos i anem a tractar de complir-lo. No posar ganes per complir-los serà un fracàs, no complir eixe objectiu pot ser per diversos factors, però mai un fracàs.

Aquest any hi haurà altre derbi, en aquest cas davant altre equip ambiciós, l’Atzeneta. Serà un partit especial?

Encara falten quatre mesos, no podem pensar encara en aquest partit. De moment anem a pensar en fer una gran pretemporada, la competició ens marcarà el destí que hem de seguir aquest any, però pensar ja en el derbi seria un error i no podem cometre’l. Falta molt encara.