Benicadell Esportiu

Kevin: “Vaig a operar-me i espere tornar a sentir-me futbolista altra vegada”

Informa: Pau Cerdá. Entrevistem a Kevin Llario, jugador del Benigànim que aquesta temporada no ha pogut gaudir de minuts a causa d’una greu lesió de pubis. Després de molts mesos sense jugar i alguna incursió en alguna convocatòria, finalment ha decidit operar-se com a última solució per a poder estar recuperat al cent per cent i tornar als terrenys de joc. Al Benicadell Esportiu hem pogut conèixer les seues impressions.

Com vas prendre la decisió d’operar-te? T’ho va recomanar l’entrenador?

La decisió d’operar-me la vaig prendre jo personalment perquè ja duc molt de temps en la lesió i crec que serà el més convenient pe a poder tornar a jugar sense problemes.

L’entrenador m’ho va recomanar però no sols ell, molta gent que està al meu costat també ho ha fet. Jo he intentat per totes evitar l’operació, però ara crec que serà el millor per a mi perquè no he pogut recuperar-me en els tractaments que m’he fet.

Has estat gran part de la temporada lesionat, com es sent un jugador al no poder ajudar a l’equip?

Estar lesionat és el pitjor que li pot passar a un jugador i més si és una lesió que costa tant de recuperar. Jo personalment ho he passat mal, estar tots els dies al camp mirant als companys entrenant i competint i no poder estar aportant el teu granet d’arena és dur, però el futbol te estes coses, espere prompte poder tornar a gaudir de jugar al futbol.

Quan de temps creus que vas a estar de baixa?

El temps exacte que estaré no ho sé encara, m’han dit que aproximadament en 4 mesos més o menys puc estar jugant amb normalitat. Jo desitge que isca tot bé i puga tornar a jugar el més prompte possible.

Què esperes després de la recuperació?

Espero no tindre cap tipus de problemes i tornar a sentir-me jugador un altra vegada per a anar agafant confiança i ser el que era.

Teniu entrenador nou de fa poc, que tal les primeres sensacions?

Tant el vestuari, com la directiva i l’afició estan molt contents amb el nou “míster”. Les sensacions  que transmet són molt bones i pareix que estiga ja reflectint-se en la manera de jugar i els resultats de l’equip. Està treballant molt bé.

Creus que aconseguireu l’objectiu a final de temporada?

No tinc cap dubte de que l’equip va a salvar la categoria, jo confie al 100% amb els meus companys. Com ja he dit abans, l’equip està treballant molt bé i tots estem remant cap a la mateixa direcció que crec que és clau en el futbol, a més, els últims fixatges han donat un plus de competitivitat a l’equip. Ara el que cal fer és donar-ho tot i demostrar que aquest equip està capacitat per a jugar en tercera divisió.

Per últim, voldria aprofitar per a dir l’excel·lent afició  que té la U.D. Benigànim, que seguisca pujant al cap om sempre a animar a l’equip fins al final i entre tots podem aconseguir l’objectiu de la permanència.