Benicadell Esportiu

Quasi perfilat el nou UD Benigànim per la 16/17

La UD Benigànim ha confirmat la no continuïtat de fins a nou jugadors que la temporada passada defensaren els colors dels roig-i-blancs  a la Tercera Divisió, i que no fan a seguir sota les ordres de Gabriel Ramon Florit en el seu retorn a la Preferent.

Es tracta de jugadors com Fran Alonso, Checa, Borja, Valero, Ortega, Alex Torrella, Palací, Koeman i Fageca, que s’han desvinculat de l’entitat presidida per José E. Cuquerella. Ara des de la secretaria tècnica encapçalada per Pep Llopis, estan buscant-se recanvis vàlida pel nou projecte que busca retornar el Club a la Tercera.26816949472_a35161be0e_o

A les renovacions ja conegudes de Nando Campos, Abraham, Manel i Pozuelo, hem d’afegir els nous fixatges, com els ex-Gandia Vicent Palau, Toni Peiró i Angel Cano, que a més dels provinents de l’Ontinyent Nando Muñoz i Francesc Vidal i el retorn d’Alex Redondo, completen per ara un planter de tant sols onze jugadors, ja que Kevin Llario continua per bon camí la seua recuperació.

Falta per conèixer la decisió d’altres components de la temporada passada com Miguel, Adrián, Jordan, Quico Vañó i Héctor, pel que serien poques les incorporacions que hauria de fer la secretaria tècnica per tancar definitivament el planter per la propera 2016/2017.