Benicadell Esportiu

Ramón Florit: “El projecte del Benigànim serà ambiciós”

La renovació de Gabriel Ramón Florit, ja anunciada pel Benicadell Esportiu, ha estat el ciment d’un Benigànim que vol tornar el més aviat a la categoria que, ara fa un mes, va perdre: la Tercera Divisió. La Junta Directiva de la UD Benigànim, confia plenament amb el treball que va realitzar el tècnic als mesos que va estar al conjunt ganxut, i és per això que han decidit renovar l’entrenador mallorquí.

Qué ha estat el que t’ha portat a renovar amb la UD Benigànim?

Doncs bàsicament perquè és un projecte il·lusionant i que afegit al tracte que he rebut durant els tres mesos que he estat al Club, que ha estat fabulós, han fet que finalment accepte l’oferiment del Club presidit per José E. Cuquerella.redondo

Li ha costat molt a Gabriel Ramón Florit prendre eixa decisió?

La veritat és que totes les decisions costen, però ja et dic que el tracte i el projecte que se m’ha oferit han estat decisius per a decantar-me i quedar-me a Benigànim.

Serà aleshores un projecte continuista…

Sí. Quan et diuen de seguir un any més, malgrat que els resultats no han acompanyat el que volguérem, vol dir que el teu treball ha agradat als directius, i que l’ha sabut valorar. Si s’hagueren basat en els resultats esportius, òbviament no s’hagueren decantat per mi, però quan ho han fet, és perquè estan contents amb el meu treball.

Fou una llàstima el final de temporada, ja que fins l’últim partit tinguéreu opcions d’aconseguir la salvació…

Doncs sí. Cal tindre en compte que l’objectiu que ens fixarem quan jo vaig aplegar, era arribar amb opcions al final de temporada, i així fou, malgrat que no poguérem mantenir la categoria.redondo

Ja està Gabriel treballant per a planificar el planter de cara a la 2016/2017?

Ja hem vist coses, però serà esta mateixa setmana quan comencem ja de veritat el que és la planificació de cara a la propera temporada.

Serà la UD Benigànim un equip aspirant a ascendir a la Tercera Divisió?

Sí, el projecte va a ser ambiciós. Està clar que després sols hi ha tres ascensos, fet que ho fa més difícil, ja que el acabar primer de grup no t’assegura res, com ha passat esta darrera setmana, on sols un campió de grup ha pogut passar la primera eliminatòria. Està clar que al futbol cal anar pas a pas, i per això cal treballar i fer les coses bé; després els fruits ja vindran.