Benicadell Esportiu

El Benigànim desaprofita la primera final en una vesprada deficient dels ganxuts

Primera final perduda per al Benigànim després d’empatar aquesta vesprada davant el Buñol en un partit molt físic i sense gaire ocasions de gol.

Langa ha canviat el seu dibuix tàctic i ha situat d’inici dos referències dalt com han sigut Koeman i Alex Torrella. Tots i esta aposta ofensiva, el dos puntes han patit l’absència de futbol combinatiu del seu equip el qual ha abusat de pilotades llargues, cercant segones jugades o forçant opcions a baló aturat. Este tipus de futbol, junt a  una defensa de 5 del Buñol, han contribuït a un espectacle futbolístic molt pobre i en alguns moments desesperant. De fet, l’únic símptoma de vida en este oasis ha eixit d’un llançament de Fageca que no ha anat ni entre els tres pals.

De fet, hi hagut moments on el buit entre la defensa i ‘la zona de creació’, amb Miguel i Fran, dos futbolistes de brega, era molt patent. El partit s’ha convertit en una competició de frontó amb balonades llargues i resposta contundent dels defensors bunyolencs. Molt senzill per a la tasca defensiva dels de Jero López.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Després del pas per vestidors, la millora ha estat pràcticament inapreciable. És més, el Bunyol, al qual li valia l’empat més que als locals, s’ha apropat en perill en vàries ocasions. En una d’elles, Ángel ha posat a prova a Tejera, molt segur tota la vesprada. Sense dubte, una de les notícies més positives esta vesprada al Municipal.

Poc després More ha perdonat la diana visitant en una rematada de cap que ha eixit fora quan es trobava sols i sense cap tipus d’oposició. La desgracia es mastegava a la grada mesclat amb la impotència per la falta de reacció dels futbolistes locals.

Però malgrat la pobra imatge local, José Antonio Soler ha tingut els tres punts al temps de descompte quan, una contra de Koeman ha acabat amb la passada del de Cartagena a Soler qui davant de Vicent ha rematat als peus del porter del Buñol.

Al remat, un altre puntet que no serveix per a massa per a la UDE i on, a diferència d’altres partits on s’havia vist una xicoteta llum de milloria, hui pel contrari s’ha vist un equip predictible i sense capacitat de reacció. El proper cap de setmana, una altra oportunitat a casa, esta vegada, davant el Paterna.

FITXA TÈCNICA

UD. BENIGÀNIM: Tejera, Shyllon, Campos, Edgar, Manel (Francesc 52’), Fran Alfonso, Miguel, Fageca (Héctor 82’), Soler, Alex Torrella (Rivera 77’) i Koeman.

C.D. BUÑOLl: Vicente, Joel, Piñardo, Edu (Sanjuan 52’), Loza, Valero, Juanma, Panadero, More (Da Silva 92’), Raúl (Raúl Julià 77’) i Ángel.

GOLS: Sense gols

ÀRBITRE: Rafael Bueno Miralles. Groga als locals Tejera i Manel i als visitants Loza, More i Raúl.

EL PARTIT

EL MILLOR: Tres setmanes consecutives sense perdre.

EL PITJOR: El poc criteri futbolístic a l’hora de crear futbol.

LA CLAU: Soler ha pogut donar els tres punts al descompte, en l’única oportunitat clara dels locals.

TROFEUS BENICADELL ESPORTIU

2 PUNTS: Tejera (Molt segur tota la vesprada)

1 PUNT: Soler (El seu atreviment per la banda esquerrà és de les poques coses que es poden salvar de l’equip ganxut)

  • jhon

    Hui era un partit decisiu contra un rival directe i no hem passat del empat. No hem mereixcut mes.