Benicadell Esportiu

Confirmades 5 renovacions a l’Inmevasa

Si la setmana passada avançàvem que l’Inmevasa havia incorporat quatre nous jugadors: Cristian, Pipi, Joan i Jorge, ja coneguem més novetats al respecte de l’equip que la propera temporada militarà a la 2a B.

I és que Salus continuarà comptant amb els porters que feren els d’Olleria un dels menys golejats de tota la categoria, amb tant sols 54 gols en els 26 partits jugats. D’eixa manera Jere i Moi seran els dos porters de l’equip un any més, després que Moi s’incorporara provinent del Cullera ara fa un any.guti

Altres tres jugadors que volen seguir creixent amb l’Inmevasa Olleria són el pitxitxi Charlye, qui complirà la segona campanya amb els de la Vall d’Albaida; Guti, altre jugador que aterrà a L’Olleria començada la temporada i que fou fonamental per l’ascens dels de Salus; i Raul, a qui l’arribada de Salus a l’equip, l’ha fet superar-se.

charlye

D’altra banda també s’han confirmat les baixes de quatre jugadors que ja no continuaran a l’Inmevasa, i que són: Pina, Rico, Angel i Dani. Mentrestant l’entitat espera conèixer en breu en quin dels quatre grups quedarà enquadrat la propera campanya 2016/2017.