Benicadell Esportiu

Contundent triomf d’un incontestable Inmevasa

L’Inmevasa matinà diumenge per golejar al Castelló per 0-13, aconseguint així la victòria més amplia de la temporada, i que li permet mantindre el primer lloc a la classificació, assetiat ara per un Mislata que avança a El Pilar, qui compta amb un partit pendent.

L’inici dels de Salus Madrid fou clau per al desenrotllament de l’encontre, ja que al minut 3 Charlie i Guti feien el 0-1 i el 0-2 respectivament, i dos minuts després era Jose Carlos qui es sumava a la festa i col·locava el 0-3.

Sense donar treva, com succeí al partit jugat  a La Solana, on els d’Olleria guanyaren 11-1, Angel als 8’ feia el 0-4. Posteriorment serien Rico als 11’, Pina als 13’ i Guti (per partida doble) ja als 15’, els que sentenciarien l’encontre abans del descans, amb un incontestable 0-7.21731091249_954b32ff11_z

En la represa, Júnior ficà el 0-8 a l’electrònic, i poc després Rico al 27’ completava el seu doblet. Fou al minut 28 quan l’Inmevasa castigà molt al Castelló, ja que Guti i Pina marcaven el 0-10 i el 0-11. Als 33’ Guti completava el seu pòquer i ja al 35’ el gran capità deixà la seua marca amb el 0-13 definitiu.

Destacar el debut d’un vell conegut de l’afició al futbol sala d’Olleria: l’ala brasiler Marcos Pellicer, qui als seus 38 anys torna al Club on visqué l’ascens a la divisió de Plata. De segur que aportarà experiència en este definitiu tram de lliga.

El Partit:

El millor: La reaparició de Moi després d’un llarg període lesionat, i el debut de Marcos.

El pitjor : Res.

La clau : L’inici de l’encontre.