Benicadell Esportiu

Festival golejador dels de Salus

Informa: Luis Mira. És presentava la 8ª jornada i l’Inmevasa l’Olleria rebia al Castelló (equip filial del mític Playas de Castellón), amb la intenció de sumar 3 punts més que permetrien als de Salus continuar al capdavant de la classificació. I la veritat és que els rogets no defraudaren al nombrós públic que s’apropà a La Solana, i que va vorer com el seu equip golejà 11-1 al seu rival.

L’entrenador local formà d’inici amb: Moi, Pina , Jose Carlos , Charlie i Requena, i estos imprimiren un gran ritme, amb un total domini que permetí als 8’ avançar-se a l’electrònic gràcies a un gol de Rico, qui en banda dreta dribla al seu defensor i llança una gran lletigada al fons de la porteria. Una vegada amb el marcador a favor, els valldalbaidins no tardaren a augmentar les diferències, i fou en una gran jugada de Fran en banda esquerra qui ficà el baló al cor de l’àrea, per a que Àngel li’l col·locara a Charlie que, amb un precís i potent llançament, va fer el 2-0 als 12’. Raúl primer i Fran després  deixaren un 4-0 al final de la primera part, on l’Inmevasa es mostrà espectacular tant en atac com en defensa, no deixant al Castelló crear cap ocasió de perill en 20’.inmevasa - copia - copia

Amb el partit quasi resolt poguera ser que els locals ixqueren un poc més relaxats , però d’això res, i els de Salus començaren com una piconadora i ja al minut 23 anaven 6-0. Àngel va fer el gol de la jornada: una passada alta al punt de penal i el d’Alzira d’esquenes i al primer toc li alça suaument l’esfèric al porter del Castelló, desprès fou Charlie l’autor de la mitja dotzena.

Seguia el gran domini de l’Inmevasa, i la seua recompensa aplegà als 29’ amb un gol de Pina. El partit ja estava decidit, però el Castelló no li perdia la cara a l’encontre, no obstant Rico va fer el huité de la vesprada (el desé del golejador de l’equip) amb una gran finta que deixà assentat al porter rival i sols a porta buida no perdonà. Amb eixe gol el Castelló es va vorer obligat a eixir amb el porter-jugador per a maquillar un poc el resultat, però arribà el doblet de Fran amb una errada en l’execució de la transició castellonenca.

Jere no volia ser menys i es sumà a la festa golejadora amb un gran llançament de porteria a porteria. Requena a falta de 50″ ficà l’11-0 a l’electrònic, i quan sols en restaven 16, el capità castellonenc  va aconseguir fer el definitiu 11-1 amb el que finalitzà l’encontre.

Trofeu Benicadell Esportiu

Millor: L’actitud, les ganes i la serietat mostrada durant tot l’encontre.

Pitjor: Impossible trobar qualsevol cosa dolenta amb un 11-1.

Clau: El canvi de sistema de joc.