Benicadell Esportiu

Festival golejador per a despedir l’any

L’Inmevasa tornà a la senda de la victòria desprès de guanyar a casa l’Alboraia per 12-1 i seguir així amb la lluita pel campionat lliguer.

Fou un partit d’alta intensitat i que estava prou travat fins al minut 11, quan Jose Carlos aconseguí  fer l’1-0 i a partir d’eixe moment, els de Salus Madrid es van soltar i començà la pluja de gols, en la que Dani als 12’ ampliava el marcador. Ja al minut 14 un gol en pròpia porta ficava el 3-0 en l’el·lectrònic . Posteriorment seria Angel qui als 15 minuts pujava el 4-0, però fou Jose Carlos, qui aconseguia el seu doblet al minut 19, deixant un clar 5-0 amb el que finalitzà la primera part.

El segon acte no anava a ser molt diferent, així que Fran als 3 minuts i Rico als 7 deixaven un clar 7-0 al marcador amb el que l’Inmevasa sentenciava definitivament el partit. En dos minuts Dani ficaria el 9-1, ja que l’Alboraia havia aconseguit el gol de l’honor. Raul i Dani també es sumaren a la festa amb un gol cadascú per ficar l’11-1 a l’el·lectrònic, i ja Rico a l’últim minut del partit s’encarregà de tancar el resultat de 12-1 davant un rival inferior.

Ara els d’Olleria gaudiran de les festes nadalenques conscients que només tornar de vacances visitaran el líder Mislata, qui supera per un punt els de Salus.

TROFEUS BENICADELL ESPORTIU

El millor: El hat trick del jugador del filial Dani, que per fi s’ha soltat i ja suma 4 gols aquesta temporada.

El pitjor: La baixa de Fran que se’n va a Anglaterra .

La clau: La continuïtat i la paciència  en el joc .