Benicadell Esportiu

Golejada a domicili per reafermar el liderat

L’Inmevasa L’Olleria es reivindica com a líder una setmana més al pavelló subterrani del col·legi Nuestra Señora De Loreto, a la capital del Túria.

Els homes de Salus van demostrar que estan merescudament al primer lloc de la taula amb un contundent 2-11 a l’Arcadi oferint bon joc als espectadors a pesar de la incomoditat del pavelló, que no comptava amb grades ni espai en les bandes i solament permetia als assistents veure el partit des d’un balcó situat damunt d’una de les porteries cosa que dificultava en algunes ocasions la visió.

El partit va estar molt diferenciat en les dues parts perquè si mirem el marcador final crida l’atenció que els de Salus anaren al descans solament guanyant per 0-2. Açò es va deure a un inici de partit de tantejament, i on el rival  pressionava bé dificultant l’eixida en curt de baló; però solament van mantindre la porteria a 0 durant els primers 9’ perquè després d’una bona jugada combinativa, Charlie obria la llauna. El segon gol del primer temps el va anotar Pina engaltant-la amb l’esquerra directa a l’escaire en una treta de cantó que li donaria un dels millors gols del partit. I així amb 0-2 al marcador van anar als vestuaris.21731090649_59123ae5db_z

La segona part no va tindre tampoc un inici fàcil per als rogets ja que al minut d’iniciar-se, l’àrbitre concedeix un penal un poc rigorós als locals aparentment provocat pel propi Pina però de poc s’havien de preocupar els de La Vall ja que el sempre complidor Jere pararia el xut que anava a la seua dreta amb el pit. L’errada des dels 5 metres va enfonsar els locals anímicament i l’Inmevasa va saber traure partit ampliant distàncies amb el primer gol de Rico que en faria 4 eixa vesprada amb jugades combinatives i des dels 10 metres, ja que van tirar un doble penalti que es veia vindre perquè en el minut 28 els de casa ja havien comés la cinquena.

Però després del 0-3 Reque va acurtar distàncies per als de casa fent-se un gol en pròpia porta tallant una passada, cosa que solucionaria marcant en la següent jugada a assistència del “jugador de Póker” Rico amb tan mala sort que es lesionava en eixa acció. El diagnòstic és de fractura del segon metatars que l’apartarà de la pista 2 mesos, lesió que també travessa Ignasi.

Tot i això el partit va seguir  i els visitants solament van haver d’aprofitar els errors amb porter-jugador de l’Arcadi o bé seguir amb les combinacions. El segon gol de l’Arcadi va vindre en el 32’ d’una cessió, però l’Olleria seguí jugant i no van tindre especial dificultat en arribar a les dues xifres, no obstant el tècnic d’Alzira no va voler donar minuts al porter Juvenil Luis que anava convocat en lloc de Moi que veié el partit des de la “grada” per decisió tècnica. Cap la possibilitat que la lliga es decidisca per gols i aquest resultat podria ser molt beneficiós per a l’Inmevasa.

Des de Benicadell Esportiu desitjem una bona recuperació a Ignasi i Reque.

Fitxa tècnica:

5 inicial: Jere, Jose Carlos, Pina, Guti i Charlie

Banqueta: Luis, Ángel, Dani, Rico, Raúl, Reque

Gols: Charlie, Pina, Rico, Reque, Rico, Ángel, Rico, Raúl, Jose Carlos, Rico, Jose Carlos

El Partit:

El millor: L’aportació golejadora de Rico que ha tornat a marcar per a demostrar que està en forma després d’un temps sense marcar.

El pitjor: La lesió de Reque que l’apartarà 2 mesos del terreny de joc.

La clau: L’adaptació de l’equip al terreny de joc molt millorable per la limitació de l’espai.