Benicadell Esportiu

Gran partit i triomf de l’Inmevasa

L’Inmevasa continua en la lluita per la lliga i no es descolga amb la victòria per 2-7 a casa d’un difícil rival com és el Favara. Els d’Olleria no volgueren cap sorpresa, com la patida de la setmana anterior davant el Maristes, i jugaren un partit molt complet.

Amb Moi, Jose Carlos, Charlie, Guti i Reke d’eixida, els de Salus, després d’uns primers minuts de tanteig, començaren a plasmar la seua superioritat. L’Inmevasa començava a dominar i Raul al contraatac feia el 0-1. Poc després Guti, per partida doble augmentava la distància a tres gols, 0-3. El Favara no es va rendir i els últims minuts de la primera part dominaren, fins que després d’un rebot a la gran aturada de Moi escurcaren distàncies. Descans i 1-3 per a l’Inmevasa.

Els d’Olleria tornaren a la canxa jugant amb paciència, i els del Favara prompte es  carregaren  de faltes. Així aplegà la cinquena amb una tarascada a fer mal sobre Reke. Ja al minut Raul ficava l’1-4, i en poc temps era Jose Carlos qui feia l’1-6 marcant un doblet. Posteriorment serien els locals qui retallarien diferències ficant el 2-6. Guti seria qui, amb una bona defensa, acabà de sentenciar-ho tot amb el 2-7 definitiu en un partit on destacaren Guti i Raul.

Trofeus Benicadell Esportiu

El millor a l’efectivitat cara a gol i la defensa dels d’Olleria.

El pitjor als tres minuts finals del primer temps, que deixaren crear ocasions al Favara.

La clau a la concentració, la defensa en zona de la segona meitat i una gran segona part tan tàcticament com física.