Benicadell Esportiu

Inmevasa – Bisontes per a l’estrena lliguera

L’Inmevasa Olleria ja coneix el nou calendari pel seu retorn a la 2a B del futbol sala espanyol, on recordem estarà inclòs al grup III, un grup format per 13 equips catalans, un balear i dos valencians.

Doncs precisament serà davant l’històric Bisontes de Castelló davant qui s’encetarà la lliga el proper 17 de setembre al pavelló de La Solana, finalitzant també com a local el 20 de maig amb la visita del CE Escola Pia. Es dona la curiositat que són 4 els conjunts valencians que hi ha a la divisió de bronç del futbol sala, però tant sols Inmevasa i Bisontes comparteixen grup, ja que el Segorbe ha sol·licitat pertànyer al grup II junt als equips bascos i aragonesos; mentre que el Dénia ha estat inclòs al grup IV junt els madrilenys, castellanomanxecs i fins i  tot equips extremenys.bisontes

En un principi el grup madrileny és més complicat, ja que hi ha fins a tres equips favorits per aconseguir l’ascens, però la veritat és que per ara desconec el nivell dels equips catalans” afirmava l’entrenador de l’Inmevasa, Salus Madrid. El mateix tècnic incidia en el fet que “cap dels conjunts d’este grup pogué ascendir la temporada passada, si bé el Castelldefels estigué a les portes de fer-ho”. Precisament eixe rival se’l voran l’avant penúltima jornada de lliga, primer a terres catalanes i j  al tram definitiu de lliga a L’Olleria.

A falta de tancar el planter definitivament, l’equip iniciarà la pretemporada el 22 d’agost, estiguent a hores d’ara, confeccionant el calendari de partits amistosos.