Benicadell Esportiu

L’efecte Presencia dona els seus fruits.

El filial del Inmevasa aconseguí la seua tercera victòria consecutiva després de guanyar per 6-3 l’Alcúdia, i ja en són quatre les jornades seguides en les que els d’Olleria han aconseguit puntuar, abandonant la zona baixa de la classificació.

Un partit amb  un horari estrany i que es complicava amb l’avançament en el marcador del conjunt de l’Alcúdia , però que ràpidament empatava Jose gràcies a la pissarra del tècnic de Guadassuar Enrique. Els vall albaidins estaven dominant i l’Alcúdia tant sols feia perill a la contra, però on un segur Nelson aconseguia contrarestar. El gol no deuria tardar, i així va ser quan Such, amb un potent llançament, ficava als locals per davant a l’electrònic per 2-1. Però no acabaria així el primer temps ja que un llançament frontal de l’Alcúdia  empataria el partit 2-2, i on després del gol, el capità de l’Alcúdia tingué un gest molt lleig cap a la banqueta local, aprofitant que l’àrbitre no mirava. I amb eixe resultat s’arribà al temps de descans.

El partit es va reprendre amb baló per a l’Alcúdia que durant uns minuts no feia perill. Esta esterilitat dels visitants no la desaprofità l’Inmevasa B per fer mal, quan Sergio per partida doble avançava als locals, primer amb una jugada d’estratègia i després amb un llançament de fora l’àrea. L’Alcúdia a falta de 10m sortí amb porter-jugador cosa que els d’Olleria defensaren molt be. Els de la Ribera sols feien perill amb llançaments llunyans, i amb alguna descoordinació defensiva. El tercer gol dels forasters arribà després de un fort llançament ajustat, paregut al segon gol, però als d’Olleria no els fica nerviós el 4-3, i amb una gran jugada provocaren un penal i la roja directa pel jugador forani. El penal el transformà Such, i per a sentenciar ja a falta d’un minut  Nico pescà una passada i col·loca el 6-3 definitiu.

El filial de l’Inmevasa tornarà a competir demà mateix al partit que han avançat a Carcaixent, i que correspon a la 21a jornada enfrontant-se al Futsacar a partir de les 20:45.

El Partit

Millor: L’actitud i el no baixar mai els braços.

Pitjor: Les preses de decisions i alguns desajustos en defensa

Clau: La pissarra de Enrique i el quint gol , obra de Such.