Benicadell Esportiu

L’huracà Inmevasa s’emboça al palau d’Alzira

L’Inmevasa va perdre tres punts a Alzira (3-2 fou el resultat) en el partit més injust de tota la temporada, i on els de Salus Madrid cauen així al segon lloc de la classificació, per darrere del Mislata.

El conjunt vall albaidí començava amb Moi, Pina, Jose Carlos, Requena i Charlie. Un encontre marcat per les faltes que cometeren en la primera part. Era un partit molt travat  en atac i de fràgils defenses per part de l’Inmevasa, que ràpidament aprofita el Alzira per a marcar el primer gol desprès d’un rebot de Moi.

A partir de eixe moment l’Inmevasa començà a atacar, però una vegada i altra es trobaren amb un porter alzireny molt encertat. Desprès d’eixe bombardeig dels d’Olleria, arribà el segon de l’Alzira en furtar un baló i contraatacar. Restaven 2’ pel descans i amb eixe 2-0 s’arribà a meitat partit.21296846123_42364639c6_z

Només començar la segona part es notà la reacció, ja que des d’eixe moment fou un complet setge a la porteria local, que estava molt ben defesa. L’Inmevasa seguia i seguia atacant fins que finalment  tingué premi quan Guti amb un tir llunyà aconseguí batre la meta local.  Els de Salus continuaven tenint ocasions però tenien el punt de mira desviat.

La indignació a l’expedició valldalbaidina aplegà en una jugada on Rico tot sols davant del porter habilità a Charlie que va ser empentat per darrere quan es disposava a fer l’empat, i el col·legiat, a un metre de la jugada, fingí  no haver vist res. Salus vist el poc que quedava se la jugà amb Jose Carlos de porter-jugador i així arriba l’empat obra de Charlie. El partit era un monòleg de l’Inmevasa, però a falta de 7 segons l’àrbitre tornà a ser protagonista en inventar-se la sisena falta. Amb el pertinent doble penal transformat, els d’Alzira es feien amb el triomf final per 3-2.

Llàstima de l’actuació arbitral que li llevà l’empat a l’Inmevasa i que acabà expulsant a Guti i a Requena.