Benicadell Esportiu

L’huracà Inmevasa torna a arrasar altra jornada més

L’equip de Salus continua amb la seua marxa triomfal en aconseguir 3 punts més, i ho va fer amb altre gran resultat a la Solana per 10-3 , el que els permet continuar com a líders altra jornada més, empatats amb el Mislata, però amb millor gol-average.

L’Inmevasa començava el partit amb : Jere a la porteria, Pina tancant, Jose Carlos i Requena a les ales i Charlie al pivot. I la sorpresa saltà al primer minut de partit, quan s’avançà l’Almàssera gràcies al gol aconseguit per Rubén. Però ràpidament ho arreglaren  amb una gran reacció local, que prompte es convertí amb l’empat a l’electrònic que ficava Pina als dos minuts. A partir d’eixe moment tot va ser un monòleg local, i on als 14’ Jose Carlos aconseguia el 2-1 materialitzant la remuntada. Ja no hi hagué qui aturara els de Salus, i de seguit Rico s’apuntà a la festa aconseguint el seu gol numero 11 a la temporada. Ja a les acaballes del primer temps Fran en 1’ aconseguí fer un doblet i col·locar el 5-1 al descans.

L’Inmevasa no volia relaxar-se i ja al primer minut de segona part, aplegà el sisé quan el jugador del filial Dani ampliava les diferències. Aleshores els d’Olleria alçaren el peu un poquet, però més bé fou la calma que precedeix la tempesta ja que primer Charlie al 33’ i desprès Dani  al 34’ aconseguiren sentenciar l’encontre a falta de 6 minuts amb un 8-1. Però l’Almàssera no volia anar-se’n a casa amb resultat tant desequilibrat així que seguiren lluitant i Vicente ficà el 8-2, però l’Inmevasa no estava disposat a donar treva i en un minut frenètic Fran i Charlie col·locaren el novè i el dècim gol a l’electrònic . A falta d’un minut Sammy Jr  maquillà un poc el resultat ficant el 10-3.

Cal remarcar el debut de David Verdú (porter del filial) i el primer gol aconseguit per Dani en el que duem de temporada. Una vuitena victòria que tingué a Pina com a jugador més destacat.

Trofeu Benicadell Esportiu

El millor:  la ràpida resposta al gol foraster i les ganes mostrades.

El pitjor: El dèbil inici de partit.

La clau: Confiar en el joc que practiquen.