Benicadell Esportiu

L’Inmevasa aprofita l’empat entre El Pilar i el Mislata per distanciant-se a 4 punts d’ells

L’Inmevasa Olleria volia la revenja de la primera volta en la que perderen a Alzira amb un injust 3-2, i per això els de Salus isqueren entonats i prompte estavellaren dues vegades el baló a la fusta. Però fou Rico el que s’aprofità per a aconseguir el primer gol del partit amb un mà a mà amb el porter alzireny.

Als 10′ els col·legiats pitaren un clar penal sobre Charlie que s’encarregaria all mateix de transformar, i minuts després era Marcos qui estrenà el seu caseller golejador aprofitant una gran passada de Rico, qui tornaria a ser protagonista posant el 4-0 a falta de 3′ pel descans,  resultat amb el que s’arribà.

La segona part es reprendria amb un nou gol de Charlie als dos minuts de començar, per completar la maneta; però la cosa no va quedar així ja que Jose Carlos,  a falta de 13′, col·locaria el sisé mentres que, un minut després, Rico va fer el gol de la vesprada: amb una finta sentà al porter alzireny i després, tot desequilibrat col·locà el baló per l’escaire.

Un Rico molt entonat va fer una gran jugada en banda, associant-se amb Pina, que serviren a Raúl per a fer el 8-0. Charlie, a falta de 5′, completava el 9-0  i al minut Such amb un potent llançament des de lluny arrodonia la desena. L’Alzira va maquillar un poc el resultat amb dos gols ja a les acaballes de l’encontre.

El Partit

El millor: L’actitud, les ganes i el joc de l’equip en aquest encontre.

El pitjor: Els dos últims minuts.

La clau : La intensitat proposada des de l’inici.