Benicadell Esportiu

L’inmevasa diu adéu al liderat

Inesperada derrota de l’Inmevasa al partit que donava inici a la segona volta del campionat lliguer, i on els de Salus perdonaren davant un Maristas que va acabar imposant-se al segon temps i s’emportà els 3 punts després del 2-4 a La Solana, infringint la tercera desfeta dels d’Olleria, amb la que perden el liderat del grup.

Ja des de l’inici els de la Vall d’Albaida pedonaren en excés, en part a l’actuació del porter visitant. Així i tot, una bona jugada de Charly per banda fou materialitzada per Guti al segon pal, fent pujar l’1-0. Abans del descans els visitants aconseguiren empatar, però de nou Guti ficà el 2-1 amb el qual se n’anaren als vestidors.

En la represa els de Maristas s’aprofitaren de l’apatia dels locals, amb faltes absurdes i errades garrafals que els portaren a tirar per terra el treball fet als primers 20’. Fou en una jugada d’atac dels d’Olleria, on els rivals en una contra de 3×2 empataren el partit a dos gols, i en la jugada següent i en una jugada per banda aplegà la poalada d’aigua gelada per als de Salus amb el 2-3.

Els amfitrions ho intentaren, fins i tot amb el porter-jugador, però no estigueren encertats i ja al tram final aplegà el definitiu 2-4 que deixa tocats els de l’Inmevasa de cara a l’important partit a Favara d’este proper dissabte, ja que els de Salus visiten un rival que suma vuit jornades sense perdre i que tenen a tan sols quatre punts una classificació que s’ha posat molt apretada i emocionant amb tota la segona volta per davant