Benicadell Esportiu

L’Inmevasa és Campió

Informa: Marcos Àvila. L’Inmevasa per fi es campió tot i que ha tingut que esperar a l’última jornada per a fer-se amb la lliga a Cullera. L’expedició de camisetes taronja, formada per 3 autobusos, va tornar a casa amb l’alegria d’un nou títol gràcies a la victòria per 0-4 que els resultava suficient ja que l’Inmevasa depenia d’ell mateix.

El partit va estar carregat de tensió ja que els de L’Olleria sabien que era tot o res però el Sucro de Cullera no va eixir amb menys intensitat i nervis a pesar de jugar-se únicament l’honra. Des del xiulit inicial els dos equips sabien com anaven a fer front a l’encontre i van ser fidels al seu estil: els de casa amb una sòlida defensa i els visitants amb intenció de fer un gol com més prompte millor per obligar-los a eixir de la cova, de vegades assumint massa riscos, perquè el Sucro sabia guanyar-los l’esquena i van donar algun que altre ensurt als visitants; però Moi, el porter del primer temps, i que tornava a sa casa, va saber aturar amb solvència les ocasions locals combinant amb un bon treball en defensa per part de tot l’equip, conscient del que hi havia en joc i va donar el 100%.IMG_20160514_195535

Fruit dels nervis i la intensitat els locals van cometre penal sobre Charlie amb una entrada lletja que costaria la primera targeta del partit al Sucro. Com s’esperava Charlie la va posar on ningú pot arribar, fent el primer per l’escaire dret i aquest gol suposava que l’Inmevasa duia el partit al terreny que volia quan restaven 12’ del primer temps.

No obstant els de casa seguien mostrant una bona defensa, però es van carregar de faltes abans d’hora i l’Inmevasa va poder intentar fer el segon des dels 10 metres fins en dues ocasions però el jove porter local va traure els xuts de Rico i Guti, impedint un augment d’avantatge visitant abans del descans. No obstant es va notar més tranquil·litat en el conjunt de Salus al final del primer temps, sabent-se campió pel moment i amb el Sucro sense poder fe faltes.

El segon temps va començar amb ritmes diferents als dos bàndols i els visitants van ser molt superiors durant tota la segona part des del seu inici; i així ho demostrava el gol de Charlie que posava el 0-2 al marcador en el minut 2 seguit pel 0-3 en el 5’ amb autoria de José Carlos que també estavellaria un baló a la fusta un poc després. A partir d’aquest moment l’Inmevasa gaudia d’un físic molt millor que el del Cullera, qui es veia més cansat i va començar a notar-se la impotència davant la superioritat visitant manifestant-se en forma de tensió al camp i fora d’ell.IMG_20160514_191800

El joc es va tornar més tosc i el partit va acabar saldant-se amb 4 expulsats del Sucro i fins i tot l’últim d’ells insultant el públic que s’havia desplaçat des de L’Olleria. Tanmateix, l’Inmevasa va saber no entrar en aquesta dinàmica i José Carlos va anotar en el 36’ el 0-4 definitiu que posava la guinda a una segona part amb domini visitant absolut, tocant el baló còmodament i fent gala del seu estil propi.

Finalment com estava previst, la visita a Cullera va tindre com a resultat un Inmevasa L’Olleria campió de lliga. Enhorabona a Salus i tots els seus.

Fitxa tècnica:

5 inicial: Moi, José Carlos, Dani, Guti i Charlie

Banqueta: Jere, Pina, Ángel, Dani, Rico, Raúl i Marcos

El partit:

El millor: el campionat aconseguit gràcies a la constància.

El pitjor: la dinàmica final del partit amb un excés d’agressivitat.

La clau: la fidelitat de l’Inmevasa al seu estil propi i la confiança en ells mateix.

Trofeus Benicadell:

Tots els punts a un planter de campions que formen un bloc sòlid atacant i defenent per igual, i al cos tècnic i la resta de persones que ho han fet possible.