Benicadell Esportiu

L’Inmevasa és líder de nou

Poc li ha durat al Pilar el lideratge ja que esta setmana l’Inmevasa ha tornat a dormir com a líder una jornada després de perdre la primera plaça davant el propi Pilar. I és que els de la capital del Túria jugaren divendres davant el Nou Almàssera, qui els sorprengué impossant-se per 3-2 en l’últim minut; per la qual cosa els de Salus sabien que si guanyaven davant el València, qui ara és colista, podrien posar-se primers de nou i ho van fer amb un contundent 7 a 1.

Al calfament ja s’intuïa un València poc preparat amb solament 3 canvis i diversos juvenils per la qual cosa el tècnic local va tindre la oportunitat de donar minuts als 4 jugadors del filial que entraven en convocatòria (Luis, Frank, Dani i Such).

L’Inmevasa va començar com és freqüent tantejant el partit, però prompte les habituals combinacions Guti-Charlie tan vistes esta temporada van donar fruits amb una jugada combinada que enviava Guti al fons de la xarxa per baix de les cames del porter. Amb la llauna oberta de seguida van vindre el segon i tercer gol en el 11’ i 14’ amb autoria de Rico i Charlie respectivament.

Però a pesar de tindre el partit pràcticament solventat, des d’aquest moment la pilota va rebutjar entrar i als rogets (esta setmana vestint de blanc) els va resultar impossible fer el 4-0, en canvi el València sí va poder retallar distàncies en el 17’ amb un gol fantàstic d’Enrique González que se n’aniria de dos defensors amb ruleta inclosa per posar el baló on Jere no arribava.

Amb el resultat de 3 a 1 que semblava donar esperances als de la capi, Rico va aconseguir marcar el quart amb fortuna ja que el baló seria desviat per un jugador del València i amb l’avantatge de 3 gols va arribar el descans.inmevasa - copia - copia

El descans sembla que va sentar bé a l’Inmevasa perquè van eixir amb un quintet no especialment ofensiu però que donava els resultats desitjats perquè en el 21’ Dani aconseguia fer el cinquè que aniria dedicat al seu fill acabat de nàixer. El resultat de 5 a 1 era pràcticament irremontable amb el joc que estaven fent per la qual cosa es van dedicar a fer jugar els juvenils que ja havien tingut minuts en el primer temps, i que adquiririen més protagonisme especialment amb el gol de Frank en el minut 32’ amb assistència de Guti a la treta d’una cessió que suposaria el primer gol de l’ontinyentí amb el primer equip.

Dani també va tindre el gol en les seues botes un parell d’ocasions però no va estar afortunat a pesar de quallar un molt bon partit a l’igual que Such qui ja sabia el que era jugar amb el primer equip per altres temporades essent tècnic Tafalla.

L’últim dels juvenils en debutar va ser el porter Luis en entrar al camp a falta de 5’ 41” sense massa feina llevat d’algun xut i una treta de porteria per associar-se amb Frank a punt de fer el segon. Però qui tancaria el marcador seria Charlie al 35’ posant el 7 a 1 definitiu que donava la primera plaça a l’Inmevasa de nou.

Fitxa tècnica:

Inmevasa: Jere, Dani, Rico, Guti i Charlie.

A la banqueta: Luis, Pina, Ángel, Jose Carlos, Dani, Such, Frank.

Gols: 6’ 1-0 (Guti), 11’ 2-0 (Rico), 14’ 3-0 (Charlie), 17’ 3-1 (Enrique González), 18’ 4-1 (Rico), 21’ 5-1 (Dani), 32’ 6-1 (Frank), 35’ 7-1 (Charlie).

El Partit:

El millor: el bon joc col·lectiu i la participació de 4 jugadors del filial que van tindre molts minuts

La clau: el gran ritme de joc amb una gran intensitat col·lectiva per part de tots

Trofeus Benicadell:

2 punts per a Charlie

1 punt per a Guti que bé podrien ser conjunts per les bones associacions que es van veure i que facilitaven el joc