Benicadell Esportiu

L’Inmevasa es reforça per la 2016/2017

El treball que han estat realitzant durant les darreres setmanes els “capos” de l’Inmevasa: el presi Manolo Martínez i el mister Salus Madrid, ja ha començat a donar els seus fruits en forma de noves incorporacions per la propera temporada 2016/2017.joan - copia

I és que l’equip de L’Olleria ha presentat les quatre primeres altes per a un equip que prepara la participació a la 2a B, i que com deia el president de l’entitat, “han de vindre per a marcar la diferència”.

Doncs de moment en són tres ales i un cierre els que reforçaran el conjunt valldalbaidí. Dos d’ells aterren provinents del mateix equip: l’Hèrcules alacantí de 2a Divisió. Concretament parlem del cierre Cristian i d’Adrián Martínez “Pipi”. Els altres dos ales signats per a esta propera campanya són Joan Medrano i Jorge Monton, tots dos procedents de la capital del Túria.

Mentre que Joan, de 21 anys i format al València FS, defensà la darrera temporada la samarreta del Llevant, Jorge fou amb 21 gols,  el segon màxim golejador del Mislata, equip que recordem li disputà fins últim moment el títol lliguer als de Salus.jorge - copia

Amb estes quatre noves incorporacions l’equip de segur no desentonarà gens a la nova categoria, és més, seran un dels equips que, depenent del grup en sort que els toque (n’hi ha quatre grups de 2a B) poden fer un gran paper, com de segur voldrà la seua afició.