Benicadell Esportiu

L’Inmevasa Olleria jugarà 4 amistosos esta pretemporada

Ja té perfilada la pretemporada el nou projecte de Salus Madrid amb l’Inmevasa, en el que serà el retorn del conjunt vidrier a la 2a B, on recordem s’estrenaran al grup 3 en poc més d’un mes, concretament el cap de setmana del 17 de setembre.

Els d’Olleria s’incorporaran al treball de pretemporada el proper dilluns 22, si be és cert que l’entrenador ja els ha preparat un treball previ de cara a la feina en conjunt que han de fer abans de l’inici lliguer. A falta de concretar una darrera incorporació a l’equip, l’Inmevasa L’Olleria ja coneix els que seran els seus partits amistosos d’este estiu:

31-agost         21:00   Inmevasa – València FS

03-setembre   13:00   Inmevasa – Nueva Elda FS

06-setembre   21:15    Inmevasa – Castalla FS

09-setembre   21:00   Alzira FS – Inmevasa Olleria

Així mateix, està programat pel dissabte 3 de setembre la presentació de tots els equips que formen enguany el Club i l’Escola Municipal de Futbol Sala d’Olleria, en una matinal que començarà a les 9:00, i que enfrontarà als equips de base locals amb els del Nueva Elda. Abans del partit del primer equip, el conjunt sub-23 tindrà també els seus minuts enfrontant-se amb els veterans de l’Inmevasa, per a donar per finalitzada la matinal del futbol sala el conjunt de Salus davant un equip dels punters a la província d’Alacant.